onsdag den 24. april 2013

Pigen, de kaldte hamster #2 - Aussome!

Før vi går videre til Seattle-eventyret, tænkte jeg, at jeg ville vise anden del af mine hamstringer (er der forresten nogen, der har fanget, at overskriften kommer af 'drengen, de kaldte kylling'? Ja? Nej? Æhæ), denne gang også yderst vigtige forsyninger:


Nuuuij! Så er der Aussie til et stykke tid, hva'?! :D 'Det lugter af kokos', siger min bedre halvdel cirka hver halve time og rynker på næsen. Kræsenpind. Mit hår og jeg er i hvert fald overvældende begejstret for at være indrammet af sødme og blødhed, og lader os ikke gå på af uindviede (specielt ikke, når jeg jo lige har hjembragt 2,6 L, ahæm. Det koster jo seriøst ingenting!).
Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle have haft den latterligt store balsam (0,865 L), men de havde ikke mindre i Seattles City Target, og den var stadig pænt billig. Til gengæld fandt jeg den lille på tilbud (16 kr.!) i Vancouver efterfølgende, så den måtte jeg jo også have, ikke? Og de der hårkure er det absolut bedste, mit hår elsker dem. Også prisen: omkring 22 kr. i Seattle, normalpris i Matas: 120 kr.. Haps! Jeg ville ønske, jeg skulle have rejst direkte hjem til Danmark, så havde der været hamstring for alle pengene (...mere end det her, altså. Hæhæ).

Men jeg var slet, slet ikke færdig med at hamstre skønhedsting efter Aussie-angrebet:


Stod lige og manglede, ikke? Igen, en god blanding af gamle favoritter og nye ting til afprøvning:


Scandaleyes er min absolutte favorit, så der røg en med til lager, og så måtte jeg selvfølgelig afprøve den nye også. Den er go'! Maybellines Volum' Express-serie er mit sikre andetvalg, så den nye Rocket måtte også med hjem. Uh, jeg havde kig på så mange andre, men det er alligevel lidt begrænset hvor mange mascaraer man(/jeg?) kan bruge ad gangen, ikke?


Da jeg for to år siden var i Barcelona solgte de lystigt stiftdeoer, men niks, ikke mere. Og da det kun er dem, jeg gider bruge er det bare med at købe til lager, når jeg har muligheden. Og specielt når der er så mange at vælge imellem - hvordan skal man kunne vælge mellem mindre stubbe, ingen mørke rande og ekstra effektivitet? Det lod jeg bare være med og købte i stedet alle. Host.


Jeg ledte desperat efter Eos på stift, men de var ingen steder at finde. Eftersom jeg fik slæbt et mindre lager af de runde med hjem fra Atlanta, skulle jeg egentlig ikke have nogen - indtil jeg så en ny udgave med granatæble-hindbær, altså. For 22 kroners ren lækkerhed.
Og så rev jeg også lidt Elf ned fra hylderne i Target, meget vigtigt. Ikke at der er så meget 'waterproof' over panda-pennen, men til 1$ var den værd at prøve.


Og sidst, men ikke mindst, pænt med pænt på. Så mangler vi bare negle med pænt på, men pyt, der må da komme en gang, hvor jeg ikke er begravet i eksamen og har tid til dét. Men jeg begrænsede mig (host) og nøjedes med at hive de her fem lakker med hjem - den flotteste glimmerlak nogensinde, anden pæn glimmerlak (ja ja, men den havde jeg jo købt først, og den var billig!), mintgrøn med shimmer, den fineste pastelblå og en flot rød.
Nu vil jeg gå ud at drukne mit hår i Aussie, inden jeg skal være i skole klokken 8. Bah. Ha' en god aften.

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg vil også ud og rejse. Nu køber jeg for det meste mine ting i Tyskland, nu jeg alligevel kommer hjem af og til, men nogle ting kan man altså heller ikke få i Europa. Jeg elsker fx Maybelline Mascara Discovery One By One, og den har de taget af markedet i Europa :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare det bedste! Og nej det er lige det, æv hvor træls for dig.

   Slet
 2. Årh hvor lyder det billigt!!!

  Nu glæder jeg mig da endnu mere til at flytte til USA :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også sindsygt billigt!
   Det kan jeg godt forstå, heldige dig :D Jeg gad også godt af sted igen ;)

   Slet
 3. Fede ting du har fundet! har selv lige været i usa og hamstret mindst lige så meget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og lækkert for dig også, man bliver jo simpelthen nødt til at slæbe så meget med hjem, man kan ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)