torsdag den 11. september 2014

'Ih, den er sød, den skal jeg ha'!'


Mens vi lader som om, at jeg aldrig har snakket om månedligt shoppebudget (jeg fandt jo nogle ekstra penge i budgettet!), kan vi i stedet konstatere, at min rygrad ikke præsterer at sige nej til ting, der enten er mintgrønne eller med søde dyr på. Hov. Og iiiih! Specielt ikke, når Asos indtil i morgen tidlig kl. 8 lokker med 25% studierabat på alt ikke-i-forvejen-nedsat - det var ligesom dømt til at gå galt, ikke?

Til gengæld er jeg meget begejstret for mine køb, og satser på at min modne udstråling opvejer det ...ungdommelige look på de udvalgte godter. Jeg er nok mere begejstret, end godt er, for både tasken (♥), kjolen (♥), snackboksene (♥) og nettet (♥), så dem der siger, at lykken ikke kan købes for penge, lyver! Ha.

Kattekjolen og snackboksene bestilte jeg allerede i slutningen af august, men nogen (host) er muligvis kommet til at angive den forkerte adresse, og har endnu ikke fået kontakt til fragtfirmaet - baaaah! Så nu håber jeg på, at det bliver lidt lettere at få snitterne i den nye pakke (med rigtig adresse, ja), så jeg snart kan blive forenet med mine nye ting. Gi' mig!

4 kommentarer:

 1. Åh, katteprint! Nej, nej, nej hvor er det alt for fint! :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var slet ikke til at modstå! :D Ih, hvor jeg glæder mig til at have den på - når jeg altså engang bliver forenet med den :p Satser på mandag aften!

   Slet
 2. Ej, kjolen er da så beådrende.

  - Anne

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)