søndag den 14. september 2014

Mi casa es mi casa

I går lykkedes det endelig at komme sådan helt på plads på mit værelse. De sidste ting fik deres egne pladser (og blev placeret der, ha), sengen blev redt og jeg fik fotograferet værelset i al dets pragt - allerede efter nogle timer var der knap så opryddet efter dagens indkøbstur, ha. Men det er der jo ingen, der kan se på billederne - jeg præsenterer hermed mit hjem i det spanske:Ih, hvor jeg synes, her er blevet pænt! Jeg har virkelig været heldig med det her værelse. Som sagt passer det næsten perfekt til mine behov inden for mit budget - det er stort og lyst og ligger rætti' godt i forhold til mit arbejde. Jeg bor en smule ucentralt i forhold til bymidten, men der er stadig ikke langt, og jeg sætter stor pris på minimal transporttid i forhold til arbejde. Og kun at betale 2400 kr. om måneden i alt, hæhæhæ.
Resten af selve lejligheden er en anden snak, men den tager vi i et andet indlæg. Hæææ.

Inventaret er nærmest udelukkende Ikea, men det ved man også bare fungerer, ikke? ;) Jeg har selv været ude at investere i spejlet, gulvtæppet, ugletingene og mikrobølgeovnen, og har medbragt sengetøj, nips og diverse æsker. Det har været ret vigtigt for mig at få det til at føles som hjemme, og ikke bare et værelse. Det synes jeg, er lykkedes ret godt - jeg er omringet af søde og pæne ting, uden at det er for rodet. Synes jeg i hvert fald selv, ha.

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er det fint! Men det gulv der.. :D godt man kan få gulvtæpper haha!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skulle du se resten af lejligheden, ha :P Jeg har heldigvis vænnet mig til det (mit gulv altså, resten af lejligheden lukker jeg døren til :p , og det kunne være meget, meget værre, nu vi er i Spanien :p

   Slet
 2. Ej hvor ser det hyggeligt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah, tak! Ih, jeg er glad for, at det lykkedes :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)