tirsdag den 14. oktober 2014

Lørdag i Sitges

Cirka en times tid i tog fra Barcelona ligger en lille by kaldet Sitges. Den er pæn, der er strand og så er der en hel del færre mennesker og larm end i Barcelona, ha. Lørdag tog jeg derfor min søster under armen og tog med nogle venner dertil - det var en god dag:
Som billederne så diskret afslører, var det også fremragende sommervejr. Min søster har fået fuld valuta for feriepengene, og jeg nød også at kunne lufte sommertøjet. Kjolen var bare et pænt(,) dårligt valg, da den ikke er spor blæsesikker. Sådan overhovedet. På den måde, at den blæser helt op til taljen. Vil gerne undskylde til alle, der måtte have været vidne til det, ahæm. 

 

Og nå ja, så kendte en fra gruppen da lige en, der holdt terassefest. Det var en okay lørdag!

4 kommentarer:

 1. Åh hvor ser det bare fantastisk ud! <3

  SvarSlet
 2. Lyder som om I har haft en omgang kvali søstertid! Og er det ikke det bedste!? Jeg hang også ud med min søster i ferien, dog var vejret knapt så sommerligt herhjemme i DK ;) Og er vild med din søsters shorts! (din blæseuvenlige kjole er også noget så fin).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaah! Og jo, helt sikkert! Også bare at se Glee og spise fritter med remoulade var meget bedre og absolut hyggeligt sammen med en af mine absolutte yndlingspersoner :) Og hvor dejligt - på trods af det manglende sommervejr ;)
   De er simpelthen også bare så fine, men jeg fik hende desværre ikke overtalt til at lade dem blive :P Og tak!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)