tirsdag den 21. oktober 2014

Voksengaven

Det vigtigste ved at få sit første voksenjob er selvfølgelig at købe en gave til sig selv. For ligesom at vise verden og sig selv, hvor dygtig man er, ikke? Når man samtidig flytter mutters alene til det store udland og formår at finde et sted at bo og etablere sig en hverdag (sådan nogenlunde i hvert fald, ha) er der slet ingen grund til ikke at slå sig løs med indkøbene - så det gjorde jeg, og kan stolt præsentere verdens flotteste ur:


IIIIIIH! Det er det klassiske ur fra Daniel Wellington, som jeg har brugt mindst et par år på at beundre efter at de oversvømmede det danske blogmarked. Men hallo, det er jo bare SÅ pænt! Jeg elsker simpelheden og den manglende sekundviser. Det er øjeblikkelig glæde hver gang jeg kigger på det, og jeg har det på hver dag. Det kan kun kategoriseres som et godt køb - hurra for at blive voksen! (...eller noget. Hurra for at have et job og et sted at bo, ikke? Hæ).

8 kommentarer:

 1. Det er altså også SÅ fint! Jeg har efterhånden også kigget på det længe, men det er som om jeg bare ikke helt kan forsvare det, når jeg har mindst 5 ure liggende hjemme =/ I hvert fald kæmpe tillykke med både ur, job, voksenliv og udenlandsbolig :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, jeg kan kun sige, at selvom jeg også havde noget lignende, er det her ur helt klart pengene værd - det er jo perfektion! Ikke for at lokke, jo ;)
   Og mange tak! Jeg ved snart ikke, hvad jeg er gladest for ;)

   Slet
 2. Det er bare rigtig pænt og klassisk! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah! Jeg forstår næsten ikke, at man kan lave noget, der er så pænt.

   Slet
 3. Åh, så jaloux. Sådan et fint ur går jeg også og drømmer om. Tillykke med det søde :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, mange tak :) :D Jeg krydser fingre for, at du også får fingrene i et engang! :)

   Slet
 4. Tillykke med det - det er velfortjent :) Knus, Heidi

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)