lørdag den 24. januar 2015

Stiben reunited


Sidste torsdag blev min søster og jeg rimelig spontant enige om, at besøg helt sikkert var påkrævet - der var direkte billetter til ikke alt for mange penge, og jeg havde også en fridag, der skulle brændes af. Der var ikke langt fra tanke til handling, og præcis en uge efter, i torsdags, kunne jeg derfor glad samle min yndlingssøster op ved nærmeste metrostation efter arbejde - det kan man da kalde hurtig levering, hvad? Det var jo også ved at være hele tre uger siden, vi sidst havde set hinanden, ha!

Vi har og har haft masser af spændende ting på programmet - i går var vi i labyrintpark (ja mor, jeg huskede at få hende med hjem igen, hæææ), i dag skal vi noget flytte/Ikea/shoppe/strand/sol og i morgen skal vi ud at stå på skiiii! Barcelona har bare det hele, specielt nu hvor bestanden er midlertidigt øget med så fint et eksemplar.

Det er simpelthen skønt, at Danmark alligevel ikke er længere væk, end at sådan et spontant forlænget-weekend-besøg kan lade sig gøre. Hurra for Norwegian, at bruge sine penge, på dét, der betyder noget, og en sød søster. Yay!


PS.: Stine+Iben = Stiben - hvis nogen skulle undre sig over indlæggets titel. Hæhæhæ.

2 kommentarer:

 1. Årh, det lyder skønt med spontan søskendeminiferie - tre uger uden at se Kit eller lillesøster Emma ville ikke være min kop the:D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Meeeeget! Og nej, det er ikke lige det fedeste ved at bo i udlandet. Satser på, at hun kommer igen inden alt for længe ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)