søndag den 26. april 2015

Udlandsdanskerhamster

Til hjemturen efter påsken havde jeg været forudseende og bestilt en kuffert - jeg mener, det er jo ikke for sjov, man tager til Danmark. Spanien og mig har det for det meste ret godt sammen, men en Netto kunne jeg godt bruge af og til. Og fordi afrejsen til Spanien i august kom lidt pludseligt (2 ugers forberedelse, jaja) har jeg stadig alt for meget solcreme og andre produkter indkøbt, som jeg jo sådan set gerne vil have brugt. For slet ikke at tale om de ting, jeg ikke har kunne finde her i Spanien - hvor er min Batiste XXL tørshampoo uden 10 euro i porto, hvad?
Herudover havde jeg lige en ramme cider (Somersbyyy ♥♥♥), der stod og blomstrede, og remo, makrel, leverpostej og spegepølse er tæt på uundværligt. Uundværligt, blev der sagt! Sammen med Wasas de runde og frugtstænger i vilde mænger. Hamstrede også lige en gang Fun hyldeblomstsaft og en Knorr-lasagne-blanding, nu hvor jeg var i gang. Masser af rugbrød og en pose Rugfler også.

...23 kg er bare alt, alt for lidt til alle de godter Danmark og mit klædeskab har at byde på, hæææ.

6 kommentarer:

 1. Hahaha, jeg kan næsten ikke lade være med at grine lidt over alle de lidt mærkelige ting man som udenlandsdansker forsøger at få plads til i kufferten ;) Jeg ville aldrig have overvejet at tage pålæg med, men jeg kan godt se at det ville være svært at undvære hvis man er væk fra Danmark i længere tid som du er. TAK for at give et indblik i en udenlandsdanskers kuffert ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare vent, om en tre måneders tid er det jer, der har gang i samme trick ;) Ha ha ;) Ej, det er heller ikke fordi, jeg ikke kan finde noget at spise hernede, men af og til har man bare brug for en leverpostejsmad ;)

   Slet
 2. Haha, du minder om mig og min familie, når vi tager til/fra USA - Kan ALT for godt genkende det med kuffertmangel pga uundværlige ting. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke?! Ha! Har godt nok også hamstret mange ting fra USA, de gange, jeg har været der ;)

   Slet
 3. Åh kender det der alt for godt. 23 kg er INGENTING når man skal have sådan nogle ting med ;) mangler stadig en del af mine ting fra USA, men som sagt så er 23 kg bare ingenting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel?! :p Håber du får fragtet nogle flere ting med til Danmark snarest!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)