onsdag den 22. april 2015

Meeere silke - Genbrugsrunden #3/3


 Silkesæt, læderjakke og sko: Genbrug. Ur: Daniel Wellington.

Et af de allerbedste fund fra den vilde jagt rundt i Sønderborg, er ovenstående blomstrede sæt. Udover, at det blev smidt i nakken på mig for 25(!) kr., er det simpelthen noget så fint. Mønsteret, farverne, at det er let og luftigt, blød silke og at det også kan bruges hver for sig. Dét er da smart.
Jeg har allerede haft det på én gang med strømpebukser til, men jeg glæææder mig til at kunne bruge det for sig selv og med ballerinaer, når (morgen)temperaturen ryger lidt i vejret hernede. Det burde være relativt snart, tænker jeg ;)

På billederne har jeg stylet sættet med en ualmindelig god hårdag og to af de andre køb fra genbrugsrunden - læderjakken og de pæne sko. Læderjakken venter desværre på mig hjemme i Sønderborg - mission 'bring kun 23+10 kg.+det løse med tilbage' satte desværre lidt begrænsninger på min samlermani (...i stedet fik jeg smuglet 7 liter cider og det mintgrønne vidunder med. Undskyld, læderjakke). Skoene klarede dog turen herned, og dem glæder jeg mig til at bruge til en lidt finere lejlighed - gerne snart, høøø.

Og så er jeg vist også godt dækket ind på genbrugs/'nyt' tøj-fronten for det næste stykke tid, hæ. I Barcelona er der ganske vist også genbrugsbutikker, men dem jeg har fundet indtil videre kan deles op i to kategorier:
1) 'Vintage'-butikkerne, hvor alt er nøje udvalgt, og prisen er derefter - og når jeg nu ikke lige står og mangler noget og måske er lige lovlig jysk, er det ikke vildt tiltrækkende. Undskyld. Det er ikke jer, det er mig.
2) De lokale bikse, hvor priserne er okay, men udvalget ret trist. Men så sparer man jo de penge, ikke?

2 kommentarer:

  1. Super flot pony,er det dine egne krøller?

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaak du! Og sådan mere eller mindre; jeg har noget naturligt fald i håret, og kombineret med at sove med fletning, giver det ovenstående resultat på en god dag ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)