onsdag den 7. oktober 2015

Højt at flyve

En krone sparet er en krone tjent til shopping, er det ikke det, man siger? I hvert fald vil jeg smide et tip ind, der har sparet mig for mange penge(-ish) og alligevel givet mig god armplads på mange flyture.
For en ludfattig, okay måske nærmere sparsommelig, jyde gælder det om at finde de allerallerbilligste flybilletter, og her tæller de 5-7 euro pr. vej man snildt kan smide for en pladsbillet også. Jeg synes dog stadig ikke, det er vildt fedt at flette albuer med hele to fremmede og en vinduesplads er klart at foretrække for ens tunge hoved og eventyrlystne øjne.
Og hvad gør man så? Jo! Under bestilling vælger man ingen sædereservation. Tjekker ind hjemmefra. Og når man ankommer i lufthavnen, vælger man sig en af de der fine indtjekningsmaskiner, og pludselig er der frit valg på alle sæde-hylder. Woop woop! Selvfølgelig er det afhængigt af, hvor fuld flyveren er, men jeg er for det meste ok heldig med at kunne finde lidt gratis personal space.
Ovenstående er fra da jeg sidste gang gik i luften. Aftenens Vueling-fly var heeeelt proppet - altså, oppe foran. Som billedet så diskret afslører var der lidt mere luft nede bagved ;) Tre pladser til Stine = lur til Stine. Er absolut ikke for fin til at lægge mig ned og tilbringe turen horisontalt på en aftenflyvning. Eller bare hvis jeg er træt.

Næsten lige så godt som sofaen. Næsten.

Okay, måske flyver jeg en smule mere solo end de fleste (har ikke haft selskab i luften siden juli 2013. Suk.), men uanset er tippet nu givet videre. Så kan man altid selv finde ud af, hvor nærig sparsommelig man er. Hæææ.

7 kommentarer:

 1. Kan man også få billige flybiletter fra Aalborg til København hvis du ved noget om det?! :). Tak for et fantastisk tip!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tillader mig lige at svare og komme med et godt tip. Norwegian har såkaldte ungdomsbilletter for unge under 26 til flyvninger mellem Aalborg og København (og faktisk også til andre destinationer fra København). Billetterne koster 299 kr. pr. vej, hvilket er billigere, end man i de fleste tilfælde kan tage med DSB Aalborg-København. Og så tager det jo samtidig også noget kortere tid. Du kan læse mere på deres hjemmeside :)

   Slet
  2. Tak Simone! :D Ved desværre ikke selv så meget om indenrigsflyvninger udover Sønderborg-Kbh, så godt lige at få en ekspert på banen! :)

   Slet
 2. Ville ønske jeg havde så meget plads når jeg fløj til USA, men er aldrig så heldig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv da! Måske kommer det en dag - da jeg fløj til Kuala Lumpur havde jeg på den lange rejse også hele 3 sæder at brede mig på. Men det var også rent held, hæææ. Held og lykke i hvert fald! Jeg har også prøvet at sidde på et midtersæde fra USA til Europa - ikke lige det fedeste O.o :p

   Slet
 3. Hmm, min kommentar er vist gået tabt, så jeg prøver lige igen :) Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår, hvordan det fungerer. Hvis man tjekker ind hjemmefra, får man så ikke tildelt sin plads på det tidspunkt? Jeg har også fløjet en del alene og skal snart flyve alene til USA, så det er godt med nogle tips :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv, det var da træls, at den første kommentar ikke ville være med!
   Men jo, når du tjekker ind hjemmefra får du tildelt en plads, så det gør jeg egentlig bare for at være sikker på, at jeg er tjekket ind. Så er jeg sikker på at være sikret en plads, hvis jeg skulle ankomme lidt sent til lufthavnen, hæ :) Men efterfølgende kan man på indtjekningsmaskinerne selv vælge en ny plads blandt de ledige. Det kan man selvfølgelig også, hvis man ikke er tjekket ind hjemmefra , så det er i princippet ikke nødvendigt, nej :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)