torsdag den 8. oktober 2015

Winning London #1


Oversriftsvalget stod mellem det valgte og 'London, Baby' - det kunne ikke rigtig være anderledes, haaa. Kliché eller ej, for et par uger siden tilbragte jeg en weekend pakket ind i lidt mere tøj end sædvanligt (...altså, end her i Barcelona, ikke) i Londons gader.
Og hey, London er pæn jo! Og opryddet og ikke-lugtende og med imponerende mangel på tiggere, gadesælgere og diverse gøglere (...igen, sammenlignet med BCN. Så der skal muligvis ikke vildt meget til for at imponere mig, ha).

Lørdag gik vi turistrunden; fra Tower Bridge langs Themsen mod Big Ben, Buckingham Palace og til sidst Borough Market. Det var pænt:

 'Jetlag' og indre ur stadig indstillet på morgenarbejde: Lysvågen 6.30 og klar til solopgang. Det var egentlig okay. Lige dén morgen. De andre gad jeg godt at jeg havde kunne snooze til kl. 8-9...


 'Ej! Lad vær! Stop! Du falder i!' blev der sagt. Men hey, poseringerne laver ikke sig selv, vel?


Det er pulled pork!  


Meget pænt. Men hey, det her var jo selvfølgelig ikke alle billederne - det var ikke for sjov, jeg rent faktisk havde slæbt mit kamera med. Fortsættelse følger! Og jeg fik jo også shoppet lidt, hææææ.

6 kommentarer:

 1. London er altså bare magisk - jeg vil også snart tilbage, selvom jeg jo var der for få blot et år siden. Det er bare på en gang hjemmeligt og ferieagtigt i en.. og total Harry-Potter-agtigt B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis :) Har også efterhånden været der en del gange, men det stopper ikke med at være en rar oplevelse. Jeg har også stadig selve Harry Potter-World til gode, så bliver jo nødt til at komme tilbage en anden gang også ;)

   Slet
 2. Besøgte også London for første gang tilbage i januar, og på trods af kulden, blev jeg altså også ret bidt af byen. Den er nu meget pæn (: Glæder mig til at se flere billeder derfra!
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Når man kan lide en by på trods af kulden, så kan den altså noget! :D

   Slet
 3. Hvor ser det top hyggeligt ud :-)
  Ser frem til flere billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. London er også noget så hyggelig! :) Og tak - flere er at finde nu i nyeste indlæg ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)