lørdag den 2. februar 2013

På ski fra Barcelona

Se se se, sne og bjerge og ski! I går var vi stået umådeligt tidligt op og hoppet på en bus mod Masella, der har været så rare at placere sig selv og sit skisportsted kun to timers kørsel fra Barcelona. Det kan vi godt lide.
Jeg har det med at glemme, at jeg er en smule højdeskræk, indtil jeg sidder i liften. Ahæm. Heldigvis hjælper udsigten på det:

Pænt.

...jordbærhjelm? ;)


Meget avanceret liftkort.

På toppen af verden! Eller, i hvert fald på toppen af bjerget.

Dagens dilemma - brækket ben eller hyggetur? Hilsen den ikke-helt-så-teknisk-gode skiløber. Hæ.


Og så var der frokost i høj sol. Vejret var virkelig lækkert (og uv-indekset tilsyneladende højt, ahæm), så mit improviserede skitøj aka. regntøj med lag på lag på lag og strik indenunder var mere end rigeligt. Til gengæld var sneen ikke så god, hvilket var lidt æv. Men sidst jeg havde ski under fusserne var efteråret 2011 et indendørssted, og ellers er det snart to år siden jeg har været ude i den rigtige skiverden. Så det var virkelig en god (og tiltrængt) tur alligevel.

Det bedste var dog næsten prisen: 58€ pr. mand (billigere end den famøse håndboldfinale, hæ) for transport, skileje og liftkort. Klokken 9.45 var vi på ski, og 15.40 begav vi os hen for at aflevere udstyret og trille tilbage mod Barcelona. Dejlig skidag. En gang til? :D
Find det her.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er det nogle flotte billeder og bliver da også en smule misundelig. Det ser virkelig ud til at have været en fantastisk dag:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak :) Og det var virkelig også dejligt :)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)