onsdag den 4. september 2013

For 1585 kr. kjoler fra Asos, tak


Det er jo sådan set okay billigt, hvad? Min fornuft mente dog ikke, at det var argument nok til at klikke alle de pæne kjoler hjem, så jeg har nøjedes med lidt opgraderinger til efterårsgarderoben. Det kalder vi det i hvert fald, ha! Det er nummer 1 og 4, der er de heldige, de lange ærmer reddede dem en enkeltbillet hjem til mig og min kjolefamilie. Den blomstrede har jeg længe kigget på, og da jeg endelig fik mig besluttet, var den selvfølgelig udsolgt... Efter intens overvågning kunne jeg dog gøre den til min - ihærdighed betaler sig altid ;)
Den grønne kunne jeg få studierabat på, og den kommer til at være så pæn, så pæn til mine øjne, mens den holder mig varm. Og så vil jeg fortsætte med at drømme om de andre kjoler - specielt dem med ananassene og flamingoerne tester min rygrad. Jeg må nok hellere få kigget lidt mere i mit klædeskab, så jeg kan minde mig selv om, at jeg ikke mangler flere kjoler. Altså, bortset fra de to langærmede, selvfølgelig ;)

4 kommentarer:

 1. Asos er virkelig bare stedet for søde kjole! :D Og nej, 1585 er da ikke galt for kjoler ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det! :D Og nej, hvis bare jeg manglede ;)

   Slet
 2. Jeg dør lidt over den der flamingo kjole! Og nu køre de endda extra tilbud på deres udsalgsvare..! Nye (og vel egentligt mest nødvendige) skolebøger vs. flotte kjoler bum bum...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også virkelig, virkelig pæn! Og det er nemlig nu, man skal slå til! Jeg tror sagtens, du kan undvære lidt bøger, hvis du har så pæn en kjole på ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)