torsdag den 26. september 2013

Min borgerpligt

Når Føtex sådan sælger ud af deres resterende is-lager til halv pris, er der ikke noget at gøre. Man må hjælpe dem med at få gjort plads til suppe og andre vintergodter = Ben & Jerry's til miiiiig! 13 kr. for 150 ml er måske ikke ligefrem et røverkøb (i forhold til Atlanta-pris - ca. 24 kr. pr. fuld-bøtte. Kan jeg komme tilbage, tak?), men det er stadig en okay god Danmark-pris. Og så er den portionsopdelt - ret smart, når man ellers ikke er så god til at begrænse sig, ha. Og I ved, bare lige for at illustrere:


Mmhh. Den søde Atlanta-tid. (Og HVORFOR tog jeg ikke de bøtter med hjem? Det er jo ligesom ikke fordi, de vejer vildt meget, og hvor vil de ikke pynte? Tsk. Dumme mig).  Men tilbage til Danmark, Føtex og The Vermonster -  NUUUUIRJ, den er god! Specielt de karameliserede nødder. Seriøst lækkert. Måske man skulle tilbage i morgen og hapse lidt flere, hvad? (...hvis der altså er nogen tilbage. Hvorfor har Føtex ikke også åbent til 22? Eller bare 21?!). Jeg overvejer det. For Føtex' skyld, selvfølgelig.

6 kommentarer:

 1. Alt for Føtex! Jeg tænker også, at du straks bør hjælpe til med at få restlageret udryddet, som en sand redningsmand (dame?). Jeg er sikker på du bliver udnævnt til en form for maskot, hvis du gør. Eller at du får en præmie af en slags. En medalje måske? Jeg er sikker på, de ihvertfald vil værdsætte dit store offer.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke?! Jeg er glad for, at du deler mit synspunkt ;) Jeg var nede for at hjemtage tre ekstra tidligere i dag, der vankede dog ingen medalje. Men man kan selvfølgelig også argumentere for, at den gode gerning og isen i sig selv er præmie nok.

   Slet
 2. Måske du skulle kaste nogle penge efter denne her! http://www.romwe.com/ice-cream-print-sweatshirt-p-75087.html
  Så har du ALTID noget B&J på dig ;)

  /K

  SvarSlet
  Svar
  1. Øøøøøøj, wauw! Den gad jeg virkelig, virkelig godt have - må lige overveje, om jeg tør løbe Post Danmarks fortoldingsgebyr-risikoen ;) Tak for tip!

   Slet
 3. Ja, hvis en butik mangler plads og sælger ud af deres is, så er det da en menneskepligt at hjælpe dem. Det er faktisk ikke et valg, det SKAL man gøre. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Ih, jeg er bare så dygtig ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)