fredag den 25. marts 2011

En DIY med billig H&M?

Okay, lidt småkedelig bare sådan her. Men vent og se!
Endnu engang har H&M et 40 kroners tilbud, denne gang på en fin og luftig sommerkjole. Den må meget gerne komme hjem at bo ved mig, for jeg forestiller mig, at den hurtigt kan opgraderes fra simpel til sød:


En fin krave! (: Sådan en burde ikke være så svær at lave, og det kunne virkelig peppe kjolen op. Jeg forestiller mig mest kraven i blonde, blomster eller prikker, men først skal jeg jo lige have kjolen. For det kan jo næsten ikke betale sig at lade være, vel? Hæ hæ, *klik*.

8 kommentarer:

 1. Sikke en fin idé, du kom med. Jeg glæder mig til at se resultet :)

  SvarSlet
 2. Hallo frøken, du er da vildt krea!! :)
  Jeg glæder mig også til at se resultatet!

  SvarSlet
 3. Du er så fuld af gode idéer altid :)
  I går så jeg en, der lignede dig helt vildt, men grundet dit blognavn går jeg ikke ud fra, at du færdes i Aalborg. I hvert fald stirrede jeg så meget for at undersøge, om det var dig, at hun måtte have troet jeg var skør. (Hvis det mod forventning VAR dig, så undskyld min stirren :P)

  SvarSlet
 4. Uh hvor fin! :D Jamen jeg siger ja tak :)

  SvarSlet
 5. Krille: Mange tak - det gør jeg også ;) Specielt fordi H&M lidt holder den som gidsel, men vi burde blive forenet i uge 14, hæ.

  Sandra: Tak tak, man må jo udnytte de evner, man (vist...) har ;) Og jeg har i hvert fald god til at forberede mig, inden den kommer i uge 14, hæ.

  Bitten: Ti hi, tak (:
  Ha ha, det var lidt sjovt, det kan være jeg har en tvilling gående deroppe ;) For nej, jeg har faktisk aldrig været i Aalborg, hæ - det er jo så langt væk! (: Så jeg ved næsten ikke, om vi skal have lidt ondt af den anden pige ;)

  Iben: Hvor er du sød, ti hi. Og det er M-I-N! Grrr. Vi kan jo måske bestille en til dig senere ;)

  SvarSlet
 6. Super god idé! Jeg tror, den kunne blive rigtig fin med en lille krave:)

  SvarSlet
 7. Tak, det tror jeg nemlig også (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)