onsdag den 30. marts 2011

Nelly-haps

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for sådan nogle plateau-sko. Så da Jane viste et par høje plateau-ballerinaer på bloggen (de nederste på collagen), måtte jeg straks ind på Nelly for at kigge nærmere. Men i stedet faldt valget på et par andre høje plateau-sko, jeg håber nemlig ballerinaerne kommer i en eller anden fin farve, ti hi. Men her er, hvad jeg købte:
Silkeskjorte 79,-. Plateau-wedges 349,-.  Plateauballerinaer 329,-

En fin rosa silkeskjorte og de omtalte sko. Nelly kørte nemlig med et tilbud på 200 kr. rabat ved køb for 600, så jeg allierede mig med nogle søde piger og fik dejlig rabat. 300 kr. kom jeg derfor af med for skjorte og sko - billigt! (:
Det i parantes er det, som jeg også meget meget gerne vil have. Meeen, man må jo desværre beherske sig lidt, så jeg tog det sikre valg og håber at fange de farvede sko på udsalg. Eller når jeg vinder i Lotto, hæ hæ.Måske jeg skulle overveje at stryge skjorten? Der står faktisk på vaskeanvisningerne, at man ikke må, men det kan jeg vist lige blive nødt til. 3 er nok den bedste indstilling, ikke? Hæ hæ ;)

Og så er lyset selvfølgelig så dårligt, at man ikke kan se skoene. Godt jeg tog detaljebilleder:


Iiih, flotte sko og fnulrede strømpebukser ;) Jeg er helt vild med alt den ekstra højde, og så kan jeg rent faktisk også gå i dem, hø.

8 kommentarer:

 1. Det var godt, at du endelig fik dine sko :D
  Du har jo nærmest ikke talt om andet :)

  SvarSlet
 2. Sko, der gør en højere, er fantastiske, og en ekstra bonus er bare når man også kan gå i dem!
  Er det din kæreste du får til at tage alle de bloggerposebilleder af dig eller bruger du selvudløser?

  SvarSlet
 3. Hold da op de er høje :) Du må virkelig have fået øvet dig. Jeg husker stadig din galla, hvor du synes dine 6 cm var hårde at gå i!
  Hvad er det for nogen shorts du har på? Det er ret fedt ud.

  SvarSlet
 4. Hvor har du nogle flotte stænger, altså! Og så bøjer jeg mig i støvet over de der sko, de ser voldhøje ud (og jeg går til fest i 10-12 cm!)!!
  ;-D

  SvarSlet
 5. Iben: Ja det er :D Og jeg har da ;)

  Stine: Så absolut! (: Og det er altid min kæreste eller søster der tager billeder af mig, det der selvudløser har jeg ikke så gode erfaringer med, hæ.

  Julia: Det har du vist ret i ;) Men det er jo både plateu og kilehæl, så det er slet ikke så galt. Og jeg synes stadig det er lidt svært, når det bare er sådan en tynd hæl ;)
  Shortsene er bare sådan nogle cykelshorts. Genialt til bedre anstændighed, haha ;)

  Sandra: Tak tak, det er utroligt hvordan sådan et par sko kan gøre ens ben smallere at se på (: Og ja, skoene er ret høje, men selve øh, netto-højden er kun omkring 8 cm pga. det der plateau (: Ellers ville jeg nok ligne Bambi på glatis, hø.

  SvarSlet
 6. Så kan du da vidst heller ikke blive ret meget højere, hehe :P

  SvarSlet
 7. Fru Buur Bækgaard: Jeg kan kun give dig ret ;)

  Natasia: Det kommer an på, om jeg stadig skal kunne bevæge mig ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)