lørdag den 12. marts 2011

Forår!

Jamen har vi ikke alle en opvaskebørste liggende på altanen til de der due-klatter?
Jubii, endelig kom der lidt sol og noget varmere vejr :D I dagens anledning har jeg fundet forårsjakken frem, og om lidt vil jeg yderligere finde mine solbriller frem fra deres vinterhi. Og så går gåturen ellers hjem til mine søde forældre, som jeg håber giver middagsmad (det gør de! ;) ). Senere skal vi nemlig til dart-turnering ved vores yndlingsfamilie i Tønder. Jeg er nu mest med på grund af menuen (og hyggen, selvfølgelig): Stegt flæsk med persillesovs! Mums. Så hvis du ser en eller anden trille rundt på de sønderjyske landeveje i aften, så er det bare mig, der har taget for mig af retterne ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Stine!
  Vi tænkte om du måske kunne hjælpe os lidt.
  Vi er to piger som lige har startet vores egen blog.
  Vi har dog lidt startvanskeligheder... Ved du hvor man kan finde hjælp med alle de der tekniske ting med billeder osv.. Hvordan man fx får så store billeder?

  Du er meget velkommen til at tjekke vores blog ud. [http://faldskaermssilke.blogspot.com/]

  SvarSlet
 2. Hejsa (:
  Jo, jeg skal i hvert fald gøre mit bedste (: Indenunder betjeningspanelet (startsiden, hvorfra man redigerer sin blog), er der i nederste højre hjørne en kategori der hedder 'hjælp'. Det har jeg i hvert fald brugt lidt.
  Det med billederne, så sætter jeg billedet ind i mit indlæg, og når jeg så klikker på det, kan jeg vælge mellem lille, mellem, stor og ekstra stor. Jeg håber det hjalp, ellers må I lige skrive igen (:
  Og jeg kigger lige forbi (:

  SvarSlet
 3. mange tak! jeg valgte også ekstra stor, men så går billedet helt ud i siden :s. Det kræver vist altsammen lidt øvelse ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)