onsdag den 14. december 2011

Floooot pailletbluse


I søndags var jeg ret heldig. Ikke nok med at jeg var til julehygge og risengrød hos min familie, så kom jeg hjem til den dejlige besked, at jeg havde vundet et lækkert tørklæde hos Guapizimo. Og aftenen skulle kun blive bedre, minsandten om jeg ikke også havde vundet Prinsessens Nye Klæders adventskonkurrence. Ih!
Sådan nogle gavekort har det jo med at brænde i lommen, så jeg kiggede Miinto godt og grundigt igennem. Mit fornuftige jeg sagde, at jeg skulle pengene som et tilskud til en Fjällräv, som jeg ret godt kunne bruge. I stedet kom jeg til at kigge på det samarbejde, Miinto har med Røde Kors. Og købte noget meget, meget ufornuftigt. Men samtidig meget, meget pænt.


Og så var den pakket så fint ind, da den kom. Jeg bestilte sent mandag aften, og her onsdag havde jeg den. Det er god service, specielt når man venter utålmodigt, hæ hæ. Men nu til vidunderet:


Ih, skinner! :D Den trofaste læser ved godt, at jeg har en svaghed for alt der hedder pailletter og glimmer, så den her bluse var jo som lavet til mig. Er SÅ glad for den :D


Den er ret godt lavet, er imponeret over de mange, mange pailleter og skinnende perler. Og indeni er den foret, så den er også behagelig at have på. Den stod til 210 kr., men med mit gavekort kom jeg kun af med 60 kr.. Kup!

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor er tørklædet bare lækkert! Hvor er det fra? :)

  SvarSlet
 2. Annette: Det er fra Stylesnob :)

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig og blusen er super fin :)

  SvarSlet
 4. Mette: Ja det må man sige :) Og tak, jeg er også så glad for den :)

  Vanessa: Mange tak, er så glad for, at jeg fandt den :)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)