tirsdag den 13. december 2011

Kære julemand...

Her i år har det været lidt svært at finde på ønsker, synes jeg. For når jeg rejser 5 måneder til USA i januar, er det lidt begrænset, hvad jeg har brug for. Mange ting er jo meget billigere derovre, og jeg har jo heller ikke plads i kufferten - der skal mine skolebøger jo være, tsk. Men lidt kan man jo altid finde, så her er min indkøbsseddel ønskeliste:


Mumi vinterkus 2011. Kjoler, Asos. Skridttæller, Omron. Mumitegneseriebøger.
Muffinbageplade. Pieces stjerneøreringe. Ekstern harddisk. Mumiglas, Riviera. Cardigan og sko, H&M. Ur med to tidszoner, Ebay. Dollars.

Der er vist lidt af det hele, hæ.  Jeg håber virkelig, virkelig at jeg får det fine Mumi vinterkrus, har næsten ikke tænkt på andet siden jeg så det ved Rikke - SÅ sødt.
De fine stjerneøreringe fra Pieces står også ret højt på min liste. Og fine kjoler - den med pailletterne har vi vist set før. Vil gerne bede om en størrelse 14, tak -_- Inspiration til stjernekjolen er hentet ved Tina, der selv har vidunderet og bærer den så pænt. Vil ha'!
Der er også lidt Atlanta-ting, dollars, skridttæller (så jeg kan holde lidt øje med motionen, hæ) og det fine ur med to tidszoner. Så kan jeg let holde styr på, hvad klokken er herhjemme i Danmark.

Nåmenæh... Er det ikke snart tid til at pakke gaver op? GI' MIG! :D

2 kommentarer:

  1. Fin blog du har her og nogle lækre ønsker;)

    SvarSlet
  2. Amalie: Mange tak! :) Og ja jeg synes også, jeg har samlet nogle gode ting, nu håber jeg bare, jeg får nogen af dem ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)