fredag den 25. november 2011

Pailletkjolen #2 (/dilemma)


Ja jeg lagde jo billeder ud af kjolen tidligere i dag, men jeg er sådan i tvivl, om jeg skal beholde den. Jeg har her stylet den, som jeg ville bruge den (minus smykker, make-up og højt hår), og på den ene side er kjolen SÅ fin (og jeg får mega lange ben, hæ hæ), men på den anden side er den også SÅ kort. Ej altså...

10 kommentarer:

 1. Den er super flot til dig, så du skal beholde den! Skidt med om den er kort, du har jo benene til at bære den:-)

  SvarSlet
 2. den er fin, men ja kort, men på den anden side er det også flot med lange stænger.
  vil det se helt tosset ud med sorte jeans?

  SvarSlet
 3. Jeg synes sagtens at du kan bære den, selv om den er kort! Du skal bare ikke bøje dig for meget forover, haha :D

  SvarSlet
 4. Synes den er super flot til dig - behold den! :-)

  SvarSlet
 5. Du skal da bare have meget korte shorts under! Synes virkelig ikke det gør noget, at den er så kort.

  SvarSlet
 6. Jeg synes du skal beholde den! Du har benene til, at den kan være så kort :)

  SvarSlet
 7. Den er fantastisk smuk, men den er godt nok kort ja. Når det kommer til kjoler som den på billedet, der ikke sidder til om hoften, har jeg personligt 1 regel og det er at man skal kunne bukke sig ned uden at flashe hele understellet bag på. Tænk på hvis det blæser kraftigt, så kommer man virkelig nemt til at flashe :-/ Det vil man jo helst gerne undgå.

  Er ellers helt vild med farven, så flot! :-)

  SvarSlet
 8. Jeg stemmer altså for for kort. Jeg synes, som Julie, at det gør en forskel at den er så løs - hvis den nu havde siddet stramt havde længden nok været ok, for dine ben kan sagtens bære det. Men det er satme ikke særlig praktisk med en så kort kjole der bare flagrer rundt.

  Så jeg ville teste den med skinny, sorte jeans. Og hvis det ikke dur, så ville jeg returnere den - selv om den er fin!:o)

  SvarSlet
 9. Hej piger, mange tak for jeres kommentarer og input!
  Jeg har besluttet mig for, at den er for kort til, at jeg vil føle mig ordentlig tilpas. Den er nemlig også ret stram, jeg må bøje mig og bevæge armene, og det er ikke særlig praktisk, når man skal være fotograf og samtidig bevæger sig meget og er pænt klodset, ha ha.
  På billedet har jeg også kjolen omvendt på, altså så rygudskæringen er forrest, simpelthen fordi den ellers sad for stramt. Min søster prøvede den på i går, hun er mindre end mig, og den sad helt perfekt på hende. Hvis den sad sådan på mig, havde jeg helt sikkert taget den på. Men jeg gider ikke tøj, der ikke sidder ordentligt eller er for småt, det er for ærgerligt at ligne en million, hvis man ikke føler sig godt tilpas.
  Men heldigvis følger de lange stænger med skoene, så de kommer alligevel med til fest i aften, hæ hæ.
  Angående med bukser til, så ser det også rigtig flot ud, men jeg synes bare ikke, det er festligt nok til så store fester. Men hvis kjolen havde min rigtige størrelse, så havde jeg beholdt den og også fået den brugt flittigt til både bukser og strømpebukser (:
  Igen, mange tak for jeres inputs!

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)