tirsdag den 22. november 2011

25 år


I morges var igen en af de der morgener, hvor vi stod ekstra tidligt op og forsamlede os på en stille villavej. Min yndlingsmoster og -onkel havde nemlig sølvbryllup, så der skulle skønsang til. Også selvom man skulle op 5.45, og der var en times kørsel. Nemlig.


Jeg havde udnævnt mig selv som officiel(/og eneste, host) fotograf, men det er lidt svært at tage billeder af folk, der bevæger sig i svagt lys. I det mindste kan man da se, at de er glade, hæ hæ.

Strik: Hjemmestrikket. Kjole: H&M. Bukser: Only. Støvletter: Horze

Jeg fik selvfølgelig også taget det obligatoriske æresport-billede i alt mit varme tøj. Den strik er blevet en sikker favorit.


Og lige ét til, med min fotografs handsker ud over hele skærmen, ha ha.
Det var superhyggeligt, og jeg glæder mig rigtig meget til festen på lørdag.

I morgen skal jeg endnu tidligere op, når jeg skal med toget 4.52. GAAAAAB, altså! Men jeg skal over til den amerikanske ambassade i København og forhåbentligt nuppe sådan et lille visum. Der er dog også tid til fornøjelser bagefter, min søde mor tager med, og så skal vi SHOPPE! Eller altså, bare kigge, ikke? Host.

3 kommentarer:

 1. Den strik er virkelig også fin :)

  SvarSlet
 2. Arj! Det hus minder da mega meget om det andet hus i var til sølv(guld?)-bryllup ved?! Eller er det bare min hukommelse der er helt gak?

  SvarSlet
 3. Mette: Mange tak! (:

  Fru Buur Bækgaard: Tror du jeg snyder? ;) Ej, det må være fordi sådan nogle jubilæumsbryllupsæresporte er ret ens der i Tønder-området. Eller generelt ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)