lørdag den 5. november 2011

Varme vinterben #2

For nogle uger siden skrev jeg om mit nye våben med kulden, de fleeceforede strømpebukser og leggings. Strømpebukserne er min nye favoritbeklædning, men jeg havde ikke udført min research ordentligt. For efter at have købt strømpebukser og leggings for 200 kr., kom jeg i tanke om, at man da sikkert kan få det billigere på Ebay. Og selvfølgelig:


Strømpebukserne fås her til 20 kr. parret inkl. porto. Haps!
Jeg startede med at lave en prøvebestilling på ét par grå, for at se om de passede og var af ordentlig kvalitet. Efter ca. 2 uger modtog jeg dem i går, og efter at have prøvet dem, smed jeg straks en bestilling på 4 par sorte afsted, hæ hæ.

Hvordan kvaliteten i længden er, kan jeg ikke udtale mig om, men dem til 50 kr. fra Tiger var ikke helt imponerende. Det ene par gik ret hurtigt lidt op i den ene fodsøm, og det andet par gik fuldstændig op i syningen bagpå. Dem fik jeg derfor penge tilbage for, og kan for samme beløb købe 2,5 par af disse.

Fleecestrømpebukserne fås i farverne petroleum, lilla, grå, sort og brun. Hvis man køber, skal man huske ikke at købe mere end 4 af gangen, hvis man vil have flere, skal man vente til de første er afsendt. Ellers kommer der moms og 160 kroners gebyr på.

Som et lille ekstratip har vi termosokkerne fra Tiger til ja, en 10'er. De får i hvert fald mine varmeste (ha ha) anbefalinger, de holder fødderne dejligt lune (og kogende på dage med 12 grader...).

9 kommentarer:

 1. Sådan et par er jeg da næsten nødt til at eje, når jeg får penge :)

  SvarSlet
 2. Genialt Stine! Har selv dem fra tigeren, men synes også 50 kroner er lidt pebret når de begyndte at fnuldre nede på fødderne efter 1. gang jeg havde dem på. De har dem i øvrigt også i Bik Bok i sort, grå og bordeaux (!) til 80 kr. parret, og 2 for 1 pars pris (billigste gratis) pt., så kunne godt overveje at hoppe på et par bordeaux, i stedet for at købe et alm. par.

  Jeg er lidt nervøs for at dem her er meget små, for det er asiater jo gerne, men nu har jeg bestilt et par, og er de gode så kan jeg jo bestille en ordentligt stak næste gang :D

  SvarSlet
 3. Så har jeg bestilt et par ;)

  SvarSlet
 4. Har de alm. syning bagpå - altså lige som foran?

  Jeg købte nemlig et par (hundedyre) i American Apparel i Berlin sidste år, men de har sådan dobbelt-syning som på børnestrømpebukser, så det føles lidt som om man har ble på og man skal passe på med stramme nederdele... Og det er ret træls!

  SvarSlet
 5. Bitten: Det tror jeg også, de er simpelthen geniale (:

  Malene: Velbekomme (: Og ja det bliver lidt dyrt i længden, når de så heller ikke holder længere.

  Betina: Hæ hæ ;) Og ja til den kvalitet skulle de i hvert fald ikke koste 50 kr.. Dem fra Bikbok lyder meget fristende, til den pris ville det være så fint med et par i bordeaux. Men jeg må 'nøjes' med et par i lilla fra Ebay (og et par grå og 5 sorte, ha ha).
  Og ja man ved aldrig med de asiater, men de passer i hvert fald til mig. Hvis jeg lader være med at vokse, hæ.

  Stine: Fornuftigt ;) Og så tror jeg, at der er en asiat, der får travlt med at sende til Danmark, ha ha.

  Fru Buur Bækgaard: Nej de har desværre den der dobbeltsyning. Det er dog ikke noget jeg har opfattet som et problem, men det er jo et spørgsmål om præferencer (og stramme nederdele). Jeg er i hvert fald glad for, at det er let at finde forsiden og bagsiden, ha ha ;)

  SvarSlet
 6. Æv - så må jeg lede og lide videre.
  Men godt at have dig til at teste så jeg ikke behøver at kaste penge efter det forkerte!;oD

  SvarSlet
 7. Held og lykke, jeg skal nok skrive, hvis jeg falder over nogen (:
  Og ja det er jo det man har andre bloggere til, ha ha ;)

  SvarSlet
 8. Ej hvor fedt, dem må jeg da også have fingre i! Tak for tippet :)

  SvarSlet
 9. De er i hvert fald blevet helt uundværlige for mig (: Så velbekomme (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)