søndag den 13. november 2011

Mere vinterudstyr

De sidste dage har kulden virkelig bidt sig fast, og så er der kun én ting at gøre - pakke sig varmt ind. Og det gør jo ikke noget, hvis man kan gøre det lidt pænt og hyggeligt:


Så i går var jeg et lillebitte smut i genbrug og fandt ovenstående. Deeeejlig varm sweater og et par sko.


Sweateren har det fineste mønster, og det fortsætter hele vejen rundt. Det er man ellers ikke altid vant til med diverse high street-strik. Den her er også hjemmestrikket, og så i islandsk (færøsk?) garn, sagde damen i butikken. Så til 30 kr. var det lidt at et kup.


Og sweateren på. Vi havde det lidt sjovt med min kamerafjernbetjening, hœ hœ.

Leggings'ne er også et ny-køb, dem der følger med på bloggens facebook-side, ved at de netop er ankommet fra Ebay. At jeg så efterfølgende har fundet ud af, at de er til pygmæ-ben (de sidder altså 10 cm over mine ankler!), det snakker vi ikke om. For pœne, det er de.


Skoene har sådan et fint herre-sko-look, og der er plads til et par termosokker i. Dejligt.


At de oveni købet har lidt kilehæl og plateau, er i ægte læder og fra Rieker, gør ikke kuppet mindre. De kostede nemlig kun 20 kr.. Haps. Og nu har jeg vist også nok sko (det siger jeg hver gang, men det er som om, det aldrig holder, ha ha).

Nå, jeg må hellere se at få lidt pænt tøj på, jeg skal jo til fødselsdag senere. Hav en god søndag (:

2 kommentarer:

  1. Åh hvor er den strik fin og feminin med hulstrikken. Misundelse :)

    SvarSlet
  2. Betina: Jeg er også helt vild med den (: Jeg lover at give den alt den opmærksomhed, den har fortjent. Startende med i dag, hvor den kommer på. Det bliver så fint og dejlig varmt (:

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)