fredag den 11. november 2011

Mine nye vinterstøvler


Eller nye er måske lidt misvisende, hæ hæ. I onsdags var jeg et lille smut i genbrug, hvor de her stod og ventede på mig. Det er sjældent, man(/jeg?) finder pæne støvler i de lokale genbrugsbutikker, så jeg var ikke sen til at slå til. De har det dejligste, varme for og er i ægte læder, men det bedste er næsten prisen - 30 kr(!). Haps.Problemet er bare, at nu er det lidt svært at lokke fusserne over i andet fodtøj. Nå, et par glimmer-sko hjælper måske på det. Eller hyggesokker.

Weekenden står på familiefødselsdage både lørdag og søndag, så der bliver rig mulighed for hygge og pænt tøj. Og kage, hæ hæ.

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de bare super fede. Hvorfor finder jeg aldrig sådan noget? :)
  Jeg synes slet ikke det gør noget at de er lidt slidte..

  SvarSlet
 2. Jeg er enig med Julia! De er godt nok flotte og prisen... har ingen ord!

  Jeg har et spørgsmål angående ebay: Handler du på ebay.dk eller ebay.co.uk - er der nogen forskel på de to, skal de begge være under 80kr. for at slippe for told og moms, eller er der noget specielt?
  Har nemlig fundet en fantastisk neglelak på co.uk - som ikke er på .dk... Hm...? Kan du hjælpe mig? :)

  SvarSlet
 3. De er super fine! Jeg elsker den slags støvler og har kig på nogle lignende inde på etsy.com. Der er prisen til gengæld ca 10 gange højere:(

  SvarSlet
 4. Julia: Det er jeg helt enig med dig i :D Og det må være fordi, jeg køber det hele, hæ hæ ;)
  Jeg kan også godt lide det der lidt rustikke look (hvis man kan sige det om et par støvler? Hmm)

  Anonym: Hæ hæ, jeg synes også, det var lidt af et kup.
  Jeg handler aldrig på ebay.dk, udvalget skulle vist være meget, meget lille her? Derimod skifter jeg mellem co.uk og com. Hvis du køber fra ebay.co.uk, kommer der ikke told på, hvis varen sendes fra England(/eller EU generelt). Så hvis din neglelak sendes fra England (det kan du se i 'annoncen/salgssiden'), kommer der hverken moms, told eller gebyr på (:

  Natascha Maja: Tak, jeg er også helt vild med dem (: Og æv, det var et lidt andet prisniveau. jeg er ret taknemmelig for de lokale genbrugsbutikker.

  SvarSlet
 5. Hvor de rå - og helt sikkert skønne at have på. elsker brunt læder (:

  - Kit

  SvarSlet
 6. Kit: Det er de i hvert fald (: Og ja det er pœnt, og nu har de fået en gang med noget skocreme, så de er endnu finere (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)