lørdag den 10. december 2011

Anmeldelse: Yves Rocher Spa


Novembers pakke af sponsorerede test-ting fra Yves Rocher bestod af ovenstående til og efter badet. Nu hvor jeg har brugt produkterne i lidt over en måned, kan jeg komme med en anmeldelse:

Orientalsk peeling for fløjsblød hud: Først og fremmest så dufter den helt vildt godt. Jeg har nærmest lyst til at spise den, ha ha. Effekten er vist også fin nok, efter at have brugt den og bruseolien har jeg i hvert fald ikke tør hud mere (fordi jeg i forvejen gjorde absolut intet mod det, host). Så om det lige er den eller bruseolien er svært at sige, men det føles i hvert fald lækkert nok at skrubbe de døde hudceller af, hæ hæ.
Normalprisen er 225,-, men er pt. på tilbud til 125,-.

Orientalsk bruseolie: Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg synes om den her. På den ene side dufter den kraftigt sødt, og på den anden side dufter den af honning, hvilket jeg ikke kan lide. Så hvis man kan lide honning, så dufter den rigtig godt.
Jeg var lidt nervøs for det med, at det er en olie, men når man får den ud af flasken bliver det nærmere til en sæbe/mælke-agtig konsistens. Så ingen fedtethed her.
Normalprisen er 125,-, men er pt. på tilbud til 75,-.

Plejende arganbalsam: En plejende balsam til huden, og altså ikke håret, hæ hæ. Altså, det er et produkt med en meget kraftigt lugt/duft, så det må være en smagssag, om man kan lide den. Personligt syntes jeg, at den lugtede gæret(/af ØL!), og det hang ved efter påføring. Så den kom kun på én gang.
Normalpris er 225,-, men er også pt. på tilbud til 135,-.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt lide de små kaktus-lys :)
    Burde måske anskaffe mig sådan en skrubbecreme til kroppen, så slipper man måske af med lidt af vintertørheden..

    SvarSlet
  2. De er også så søde, de har dem af og til i Netto :)
    Det synes jeg lyder som en god ide, jeg er i hvert fald sluppet af med det meste, og endda uden at bruge en bodylotion :) Næste gang tror jeg dog jeg går efter sådan en med granatæble fra Matas, de dufter i hvert fald godt :)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)