fredag den 30. marts 2012

Det kan da godt lige squeeze's ind, ikk?

I næste uge sker der noget fantastisk - jeg får nemlig besøg af den søde Evapige ❤ Det bliver super dejligt at se hende igen, og jeg har planlagt en masse sjov (og shopping, bare rolig Eva ;) ). Meeen, hun er jo ikke den/det eneste, jeg savner fra Danmark, så jeg har skrevet en sød, lille liste: 

Noget måske lidt mere realistisk end andet, hæhæ. Men min yndlingssolcreme, shampooEN, forsyninger af min allergispray (*atju*), og lidt danske specialiteter burde der være plads til i kufferten. Prøvede at forklare en ikke-dansker om lækkerheden af dåsemakrel (❤), men det var som om han ikke rigtig synes, at 'fish in tomato sauce' lød specielt godt? Nå, så er der mere til mig.
De fine shorts fra H&M Conscious Collection har jeg endelig fået opstøvet på Trendsales, og sammen med den matchende blazer er det perfekt som jakkesæt til vores businessting. Glæææder mig til de kommer!
Cyklen og min søster må jeg derimod nok kigge længe efter - men man kan jo ikke få det hele (tsk).

8 kommentarer:

 1. Hehe forstår dig godt. Hvis jeg skulle til udlandet tror jeg, jeg ville savne rigtigt rugbrød, tun og lakrids :D

  Er du mon interesseret i at sælge disse sorte sko http://6400happimess.blogspot.com/2011/07/nye-sko-hvem-mig.html? :) Jeg vil gerne give en god pris! (hvis du vil sælge og de er rette størrelse) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ. Tun har vi heldigvis rigeligt af (det er hofretten på kontoret, vi er en lille tun-gruppe ;) ). Og rugbrødet må vi bage selv, det kan jeg simpelthen ikke undvære.

   Det kunne vi da godt finde ud af, hvis det er den rigtige størrelse :) De er en størrelse 41 - jeg er en 39 og VILLE bare have dem. Så det er lidt et spørgsmål om, hvordan man vil have dem til at sidde, jeg synes det går okay med min 39, selvom det selvfølgelig ikke er helt optimalt.

   Slet
  2. Hmm ja.. Jeg er en 37/38 så det er nok ikke så optimalt.. Desværre :)

   Slet
  3. Nej det tænkte jeg nok, desværre. Hvis de havde været min rigtige størrelse havde jeg heller givet slip på dem - de er simpelthen så fine ❤

   Slet
 2. Makreeeeel! Ak, jeg savnede det og _rigtig_ ost, da jeg boede i Staterne. Heldigvis var der dog et supermaked i nærheden, der solgte helt rigtigt rugbrød. Det var hundedyrt, men man kunne jo ikke undvære det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Vi kan købe det tørre rugbrød til omkring 3,5$+tax i det ene af de lokale supermarkeder, og hvis vi vil have den helt rigtige smag, bager vi det selv (just add water, altså ;) ). For nej man kan ikke undvære det, specielt ikke med de kagesmagende alternativer, der er herovre...

   Slet
 3. Åhr makrel :-) Det kan man heller ikke få i Bayern, så jeg fik en ration af min kæreste, da han kom på besøg :-) Hmmmmm, makrel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg er altså glad for at høre, at det ikke bare er mig, der er til makrel, efter den modtagelse det fik af min udlandsven ;) Og folk kan ligeså godt lære, at de liiige skal have et eller andet med, når de kommer på besøg - min kæreste havde også 3 pakker bag-selv rugbrød med til mig bl.a. ;) Uhm, rugbrød med makrel ❤

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)