lørdag den 3. marts 2012

Happy Easter!


Her i USA er alle begivenheder enormt kommercielle, selv en mindre ting som Saint Patricks Day er kørt ret meget op (men så bliver det også dét sjovere at finde en irsk pub den aften, hæ hæ). Og så er der påsken, hvor de virkelig er gåelt HELT i selsving:Kurve til easter egg hunting - dem med Kitty er sååå søde :D

Og søde m&ms (med mandler!). Ville egentlig have taget billeder af alle de fine motiver, men så kom jeg til at tage posen med på arbejde. Og spise næsten dem alle, ups.

Sådan en lille hare kunne jeg godt klare, mums. Tror dog jeg kører nærrig-taktikken og ser om den ikke bliver sat ned efter påske, hæ hæ.

Det eneste vi mangler nu er Kylle-Kylle, de berømte danske påskeøl, til når vi her ved DACC skal holde påskefrokost for det danske community i området. Kan nogen venligst sende tre rammer, tak?

Og ps., så er der her til aften tornado warnings kun 15 minutter fra hvor vi bor, uha. Her hos os regner og blæser det heldigvis kun, men de snakker meget om det i radioen. God undskyldning for en aften indenfor - i morgen aften skal vi ud at se hockey på lyserød is. Hurra!

2 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød, det er jeg glad for, at du synes! :)
   Og jeg kigger forbi :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)