tirsdag den 6. marts 2012

Se hvad jeg fandt

...ude i lufthavnen:


Åh, fantastiskt! Det bliver to gode uger, er jeg helt sikker på. Jeg har vist fri resten af ugen, og på torsdag kører vi mod Disney World, hvor vi skal være i 4(!!!) dage. Hurra! Og så er det jo sommer dernede i Orlando.


Og så havde jeg jo skrevet en lille bestillingsseddel, hæ hæ. Valnøddebrød fra Lagkagehuset er simpelthen det bedste   Og Nutella er ret dyrt herovre, hvis man er vant til de tyske priser. Så jeg har også fået bragt et kilo mandler, min yndlingshåndcreme (tak til far og mor), rugbrødsblandinger, klude, skuresvampe, stavblender, karry, en god dansk kartoffelskræller og en af mine savnede kjoler herover.


Og så var der gave med fra min søster! Iiiih, altså!


Sødt, sødt kort og personliggjort Rasmus Seebach-cd (og to små burgerking slik-burgere, hæ hæ). Hun kender mig altså lidt for godt Min iPod havde nemlig sat sig fast, så jeg havde klaget over kun at kunne høre Thomas Ring og tre MLTR-sange (i en MÅNED! Sikkert derfor, jeg er kørt træt i at træne, ikke?). Men nu har min bedre halvdel fikset den, og Rasmus er også kommet på. Hurra, altså! :)

8 kommentarer:

 1. Ser hyggeligt ud :) Med 4 dage i Orlando skal I så i flere af de store parker eller skal det hele være i Disney World?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det også! :)
   Vi tager 4 dage i Disney World for at have tid til at opleve det fuldt ud. Gad også godt i de andre parker, men det bliver bare så dyrt, og så meget tid har vi heller ikke. Men er sikker på, at 4 dage i Disney bliver SKØNT! :)

   Slet
 2. Var der løb i slowmotion og svingtur?
  Nyd ham...;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var i hvert fald gang i slowmotion, alle de der businessfolk gik i vejen, ha ha.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)