lørdag den 7. april 2012

Søndag morgen i Target

Jeg er sådan lidt morgenmenneske (specielt når jeg ikke kan sove -_-), så i søndags ved 9-tiden gik turen til Target efter brød og mælk. Og hvad jeg nu ellers lige stod og manglede:


Aka hele beautyafdelingen, hæhæ. Manglede en balsamspray til mit altid filtrede hår (burde egentlig bare få klippet de der slidte spidser...), og så gik det ellers bare slag i slag. Jeg tager jo bad i klor (living in the US), så sådan en 'swim&sport' antiklorshampoo var en oplagt ting at prøve. Tørshampoo er altid godt, og så håber jeg at få noget 'aussome volume', varmebeskyttet hår, opleve 3 minutters mirakel og passe på mine spidser (men igen, de skal vist lige studses først).
'Scandal Eyes' fra Rimmel er blevet skamrost på nærmest samtlige Bloggers Delight blogs, og jeg er åbenbart så nem, at jeg falder for sådan noget - men til 34 kr. kan det da ikke gå helt galt. Til sidst en læbepomade med lidt farve i som jeg næsten ikke er overfølsom over for. Dejlige Target ❤

9 kommentarer:

 1. Wow, det var da helt afsindigt billigt!
  Jeg fryder mig over, at min foretrukne Max Faktor mascara "kun" koster 70 kroner hernede frem for 130 i Danmark... :-) Mange bække små!

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut!
   Det er jo nemlig lige det, man skal spare hvor man kan :) I går var vi en K-mart med ophørsudsalg, så der var 50% på alt det i forvejen billige make-up - kupkupkup!

   Slet
 2. Jeg elsker Target! Hvad mere kan jeg sige ... :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare ikke mere at sige! Amen! :D

   Slet
  2. Hihi, bruger de så også Target coupons oveni? :P

   Slet
  3. Jeg har fået nogle kuponer, men ikke rigtig kastet mig ud i at bruge nogle endnu ;)

   Slet
  4. Ah øv! Du kan jo også kigge på Target.com ... Når man klikker ind på hjemmesiden, i højre hjørne er der en knap der hedder 'coupons', og der har de mange såsom til beauty produkter. Jeg har ihvertfald printet én ud til den der rimmel mascara! :P

   Slet
  5. Lækkert, tak for tip :p Det kunne også være, jeg lige skulle have sådan en mascara mere ;)

   Slet
  6. Selvfølgelig! Har endnu ikke prøvet den mascara endnu, men jeg må afsted snart! :P hehe

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)