onsdag den 18. april 2012

Varieret kost


Der er ikke nogen, der skal komme og sige, at jeg kun lever af is. Efter lang tids søgen fandt vi endelig nogen pølser af gris, men de syltede agurker og remouladen måtte vi tænke os til. Kunne nu ellers virkelig godt have haft noget remoulade til de fritter ❤

4 kommentarer:

 1. Min indre Hausfrau siger: Det er meganemt selv at lave syltede agurker! Lav en lage af eddike, lidt vand, sukker og et par pegerkorn, skær en agurk eller to i tynde skiver og smid dem deri og så lad det trække i mindst et par timer - så er det klart! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg faktisk prøvet engang, og det gik ikke så godt - det må være min manglende indre Hausfrau, der saboterede det ;) Men tak for tip! Tror jeg køber nogle pickles næste gang og slicer dem, og håber på en okay smag :)

   Slet
 2. JA, remoulade! Hvorfor er det lige de ikke kender det herover? :O Tilgengæld har jeg fået en dårlig vane med at spise mayonaise til mine pommes i stedet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er for dårligt! Og ad, så langt ud tror jeg alligevel ikke, jeg kommer ;) - men det er godt, at du ikke er kræsen ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)