torsdag den 19. april 2012

Tour de Atlanta #3, World of Coca Cola


Lige ved siden af akvariet lå World of Coca Cola - og jeg var SÅ klar!


Tak!


'Er der nogle internationale gæster?' - og så måtte vi jo vifte lidt med armene og råbe Danmark. Det var dog mere imponerende med kineserne, der jo kom fra den anden side af søen, mhh.

(og så var det omkring her, jeg fandt ud af, at Coca Cola da rent faktisk kommer fra Atlanta - shhhhh!)
 

Der blev gjort et stort nummer ud af den hææææmmelige opskrift.

Smag på verden - 64 forskellige slags.


Så SKÅÅÅÅÅÅl - gik måske lidt i sukkerchok ;)Sådan en sød lille en fik vi ❤ Det burde have været nok minde derfra (specielt når jeg er hardcore Pepsi Max-fan), men i stedet gik vi i vild sukkerrus videre til souvenir butikken - der var sååå mange fine ting:BFF ❤ (og ja, jeg skal posere med mindst ét tøjdyr i den slags butikker)


Ih, den kunne jeg nu godt have købt ❤ I stedet endte jeg op med det sødeste salt&peber sæt og lidt glas - blev vist lidt grebet af stemningen, og så er det fine minder om Atlanta og en skøn turisttur.

World of Coca Cola bliver tit beskrevet som ren propaganda og markedsføringsstunt (hvilket det jo egentlig også er...), men jeg syntes, det var meget interessant. Bare smagsprøverne alene var næsten det hele værd ❤

4 kommentarer:

 1. Åh ja, dér var jeg også, synes også det var et fedt sted :) Fik I også et billede med The Polar Bear? Jeg vidste nu godt CC kom fra Atlanta før jeg besøgte byen hehe. Tak for gensynet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt! :) Neeeej, i vores billethæfte stod der nemlig, at de lukkede kloken 6, så vi stressede rundt og troede ikke, at vi havde tid til at stå i kø. Æv, altså! Det er lige før, at jeg bliver nødt til at tage derind igen ;)
   Det gjorde alle andre også, det er vist bare mig, der nogen gange får slået hjernen HELT fra ;)

   Slet
 2. Ja, det skal man næsten have med, det er nemlig en super sej Polar Bear. Håber du kan komme derind igen, måske... :)

  Synes du også at de bedste smagsprøver var dem man kender? F.eks. synes vi at de udgaver de har i Asien smagte rigtig undelige. Næh, så bare alm. Cola til mig, tak, det kender vi. (Jeg er til CC og ikke Pepsi, hehe.)

  Ps. Vi har faktisk vores små CC flasker til at stå endnu. Vi nænner ikke at åbne dem og drikke dem! De er nemlig et godt minde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut! :)

   Hmm, altså der var MANGE underlige, og generelt er jeg ikke så meget til sukkersodavand, så havde også en helt underlig fornemmelse i munden efter lidt tid. Men ja tak til de mere almindelige ;) Fik også smagt Coke Zero med vanillesmag og decaf - interessant oplevelse, i hvert fald. Jeg skifter ikke brand på grund af det ;)

   Hvor sødt! Jeg har også stadig min - jeg drikker jo ikke alm. Coca cola, ha ha. Så det kan også være den skal med hjem og pynte :) Den vejer bare...

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)