søndag den 24. juni 2012

Nyt Dankort - hvilket design?

Mit Dankort udløber til august, og så er der jo også det der med, at jeg har glemt min pinkode (ups). Så det er om at få bestilt et nyt et, førjeg får brændt alle mine kontanter af (ikke at jeg bruger penge, jo). Siden jeg fik mit gamle Dankort, er der kommet den fantastiske funktion, at man kan individualisere det - og med alle de pletskud, jeg har, burde der være mulighed for et pænt, nyt Stine-Dankort:


...det er bare lige det der med at vælge. Hmm. Har sådan lidt favoritter, men skal lige tænke lidt mere over det. Hjælp? ^-^

Og ps.! Jeg har et gavekort til Nelly til salg. Det er på 740 kr. og er gyldigt til 27.8.12.. Sælges for 540 kr., og så har Nelly netop startet udsalg (pt. førudsalg, men brug f.eks. koden 'sofiesblog'), så der er god mulighed for at gøre en god handel. Læg en kommentar, hvis du er interesseret :) Solgt.

9 kommentarer:

 1. stemmer for det med tøjet!
  - ellers vil jeg gerne bruge det. :-D

  SvarSlet
 2. Luksus problem :D
  Men stemmer for det første !

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide det med brandmændene (goblerne?), det er rigtig flot - og minder mig om et billede jeg tog i et stort akvarium da jeg var på roadtrip i USA :)

  SvarSlet
 4. Definitely nr. 3 fra oven i rækken til højre ;o)

  SvarSlet
 5. Åha, det er altså svært at vælge, men tak for inputs!

  SvarSlet
 6. Hey Stine, kunne godt være interesseret i dit Nelly gavekort på 740 kr :) Kan du gå med til 500 kr i en hurtig handel? Skal nemlig gerne kunne bruge den i dag, da jeg lige har øje på en ting, og jeg mangler bare lige 100 kr. på kontoen, så det her ville jo være perfekt!
  Eventuelt skriv pr. mail til xuan-tham@hotmail.com tak :)

  SvarSlet
 7. Hej, det er desværre allerede solgt, desværre. Men tak for dit bud :)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)