onsdag den 6. juni 2012

Piedmont Park - Atlantas perle


Hvad skal man med Lenox Mall, når vejret er skønt (og pengene/kufferten er små), og man stadig har Piedmont Park til gode? Absolut ingenting, så i søndags pakkede jeg i stedet en taske, konsulterede Google Maps, og så var jeg ellers på vej til parken. Og åh, der var pænt:

Totalt opstillet bloggerbillede, ha ha - kunne ikke lade være. Og med mit blad til teenagere, bog til børn og fedtede solbriller, scorer jeg helt sikkert masser af sejhedspoint!


Solbriller: Ray Ban (sponsorerede links)


Must-go i Atlanta ♥ Det bedste var også alle de stylish personer, der var der, første gang jeg har set så mange inspirerende mennesker på ét sted her i Atlanta. Vil se om jeg ikke kan komme derhen igen på min fridag torsdag. For at lave eksamensfremlæggelse, selvfølgelig.

4 kommentarer:

 1. Den bog er da ikke til børn, det er den bedste bog jeg har læst! (Og jeg var 20, da jeg læste den første gang, nå)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den står da på børneafdelingen på biblioteket? Det gjorde den i hvert fald sidst jeg lånte dem, deraf kommentaren. Men jeg elsker også de bøger, de er helt fantastiske. Og har nu snart brugt et halvt år på at læse triologien, fordi jeg ville 'spare på dem'.

   Slet
 2. Hej, hvor har du købt dine Nike-sko? Har du mon et evt. link - kan simpelthen ikke finde den model nogen steder overhovedet?!? :) Fed blog forresten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt dem i en Nike-butik i Helsinki (modellen hedder Nike Free Run+ 2). Ellers ved jeg, at de herhjemme kan købes i Sport-master, Intersport og diverse andre sportsbutikker. Og et tip er, at hvis ens fødder ikke er større end str. 39 kan man købe dem i børnestørrelse til en lavere pris :)
   Og tak! ?)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)