tirsdag den 30. oktober 2012

Blød og varm. Og fnuller?


I går efter skole var jeg et lille smut i H&M, for at prøve nogle uskyldige, varme, hyggelige og bløøøøde strik, der er sat 50% ned på den danske hjemmeside (til og med torsdag). Jeg har været forelsket i den mintgrønne længe, men jeg tror, jeg blev enig med mig selv om, at der var for meget fnuller over den. Måske. Den er nemlig såååå blød. Og pæn. Str. L og en fnugrulle, tak ^-^

Men altså, kun 17% angora burde da ikke skabe det helt store fnullerhelvede alligevel? Eller hvad?

6 kommentarer:

 1. Har også prøvet den, og var også dækket i angorapels, da jeg gik derfra, så droppede projektet - selvom den nemlig er fin. Har dog læst at flere med held har lagt angora-trøjer i fryseren (?) natten over, hvilket skulle fixe problemet - men om det er sandt, ved jeg ikke (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv da. Jeg havde lidt svært ved at bedømme det, fordi jeg i forvejen var dækket af angorafnuller, hæ.
   Jeg har også hørt det der med fryseren. Og prøvet det. Snyd og bedrageri, er hvad det er. Men så har man da prøvet det ;)

   Slet
 2. Jeg har den bordeaux.. har den faktisk på lige nu. Den fnulrer meget lige til at starte med, ja.. Men jeg gjorde det jeg tog en seriøs omgang med fnugrullen inden den kom på første gang. Det tog lige toppen. De færste to gange eller sådan fnulrede den af på mit tøj, men nu er det helt stoppet. TIl pengene er den det hele værd - især når den er nedsat. Jeg bruger den hele tiden:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det var et godt tip, det med fnugrullen! Tusind tak for input - jeg har købt trøjen nu ;) Og så til kun 75, fandt en rabatkode. Glæder mig til at modtage den, og også bruge den hele tiden :D (og så evt. overveje, om jeg også skal have den i bordeaux ;) )

   Slet
 3. Jeg har to sweatre med 17 % angora, ligesom denne cardigan. Og jeg kunne seriøst gå med dem hele tiden! De er så fine og dejlige og bløde og varme og pæne... Ahmen altså! Ja, de fælder, men det er det hele værd. De fælder mest på den bluse jeg har på indenunder, og det kan jeg sagtens overleve ;)
  /Laura G

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det lyder også dejligt! Så jeg har købt trøjen nu ;) Satser på at overleve fnuller'et med varmen og blødheden, uhm ^-^ Mange tak for input!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)