søndag den 28. oktober 2012

Måske


...er det på tide at tænde for varmen. En utæt lejlighed på 70-100 år og voldsom blæst er ikke den allerbedste kombi, så det har været lidt køligt indenfor i dag. Til opvarmning har vi kun to sådanne transportable radiatorer, så det bliver spændende at se med det. Indtil da har jeg allieret mig med en tyk strik og gæstedynen. Hvem laver te?

4 kommentarer:

 1. Brrh, varmen er også på herhjemme - bor i hjørne lejlighed, og med alt den vind, så piber det ind af alle sprækker - yaiks, varm kakao er vejen frem.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg stadig havde boet i Danmark, var varmen også forlængst kommet på :p Vi boede også i en lettere utæt hjørne-top-lejlighed derhjemme - men hernede er det faktisk værre. Bortset fra i dag, hvor det ikke blæser, og solen skinner. Vaaarme ;)
   ...og ellers må jeg ty til varm kakao, når kulden kommer snigende ;)

   Slet
 2. Jeg har normalt et princip, der hedder at man først tænder for varmen 1. november, men i år var jeg simpelten sådan en frossenpind, at jeg måtte skrue op for radiatorerne allerede i starten af oktober! Vi bor i et over 200 år gammelt bindingsværkshus, så selvom det er blevet efterisoleret, så er de gamle vinduer stadig ret så utætte..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det princip, der hedder, at når jeg med pussede fødder, lange bukser, langærmet bluse, strik og tørklæde stadig er kold, så tænder vi for varmen. Derhjemme plejer vi at kunne strække den til omkring efterårsferien, men det var også i en top-hjørne-og-utæt lejlighed. Det er dog endnu værre hernede, den lejlighed kunne også godt bruge noget efterisolering :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)