tirsdag den 2. oktober 2012

En ræv på ryggen...en Fjällräv, selvfølgelig. Efter jeg er startet i skole igen (og bare generelt godt kan undvære følelsen af død skulder), har jeg brug for en god, gammeldaws rygsæk. Jeg efterlod min drønpraktiske Eastpak i Danmark, da jeg ikke kommer til at slæbe rundt på en million tunge bøger, og derfor hellere vil have noget, der er lidt mere... smart og kompakt. Hæ. Og det skal selvfølgelig være en ræv, som mit hjerte i mange mange år har banket for. Det er bare lige det der med farven. Den skal være praktisk, gå til det hele og ikke være for sart. Men den skal jo også være pæææn. Nåmen, er der nogen, der ved, hvor sådan en taske (en af de store modeller) er billigst at købe? Og kan fortælle mig, hvilken farve, jeg skal vælge.

14 kommentarer:

 1. Jeg har en i den klassiske blå som jeg bruger til uni, men hold da op - den grå er SÅ flot! Jeg købte engang min i en butik i København, hvor de havde udsalg, men det hjælper jo nok ikke så meget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, den blå er altså også pæn. Og den grå. Og så mange af de andre ;)

   Slet
 2. Jeg går selv og overvejer at købe den grå, så det må blive mit råd ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :p Og jeg siger 'go for it', tror virkelig ikke, man kan fortryde at købe en räv. Kun at man ikke køber flere ;)

   Slet
 3. Jeg ville nok gå efter den klassiske sorte. Måske med røde stropper :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den med de røde stropper er ret fiks. Klassisk, og så med et tvist :) Vil bare have dem alle! ;)

   Slet
 4. uh, det med farven er så svært.. Jeg er vildt glad for min den bordeaux, synes den passer til alt, og er faktisk blevet mere moderne end dengang jeg købte den :P men den er måske en smule sart.. Den er i hvert fald ikke så pæn, som den har været, og ikke alt gik væk i vaskemaskinen, så den er stadig lidt "grå" nogen steder.. Den store, er det en med computerrum?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også SÅ fin, men du kender mig. Jeg vil gerne være lidt på tværs, og skille mig lidt ud ;) Og min(/Ibens, host) jakke er bordeaux, så det ville nok ikke være helt så heldigt :p Så jeg nøjes med at sende lange, beundrende blikke efter din ^-^
   Hmm, ja det må være den store med computerrum, ikke den der maxi med mutantforlomme ;) Det er egentlig mest for at få mere plads til alt mit juks (det der med at begrænse mig, du ved), men nu har jeg altså købt en i normal størrels, og så må vi se, hvordan det går :p

   Slet
 5. Køb en af hver - de er så smukke (;

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun give dig ret - når jeg bliver rig, så gør jeg det! ;)

   Slet
 6. Jeg har både en armygrøn og en blå, er vanvittig glad for dem begge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Gi' en! (og helst den blå) ;) Men jeg kan godt høre, at der ikke sker noget ved at starte en samling, der burde være kærlighed nok til alle :p (så mangler jeg bare lige pengene til det. Detaljer...)

   Slet
 7. De er altså også bare lækre! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Og nu bliver jeg endelig medlem af Fjällräve-gruppen, hurra ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)