søndag den 11. november 2012

Et stykke af Danmark

...eller Tyskland, i hvert fald, men hip som hap, når man er fra Sønderjylland. I fredags løb vi tør for ægte, dansk rugbrød, som vi ellers havde mæsket os med i en hel måned (tak til danske leverandører ❤). Inden da havde vi dyrt indkøbt verdens tyndeste skiver, til den nette sum af 13 kr.(!) for 500 g. Men så blev vi tippet om Lidls udvalg:


Hurra! Rugbrød til kun 1€ for 500 g. Ikke samme lækre, bløde kvalitet som Lagakagehusets brød (sjovt nok, hø), men endelig en pris, hvor vi ikke bliver slagtet økonomisk for at spise fornuftigt.


Og så var der også både fedtfattigt hytteost og kvark, glæden ville ingen ende tage ^-^

Og hey! Har I set de nye billeder ude i sidepanelet? :

  

Det er så let, at I bare kan trykke på dem for at følge via Bloglovin eller Facebook - det er da smart! Så husk at følge mig, hvis I har lyst til det 

4 kommentarer:

 1. Hahahahaha, jeg troede lige i havde købt en hel kasse rugbrød, det synes jeg alligevel lige var frisk nok ;)

  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah dog ikke ;) Det her har rent faktisk udløbsdato i nærmeste fremtid, det vi spiste før var sådan noget der holdt til sommeren 2013. Satser nok også på at få lidt med fra Danmark efter jul :p

   Slet
 2. Kender det problem alt for godt! Vi køber det i en lille bitte butik. Det er så tæt på rigtig rugbrød som vi kan komme. Desværre er det pisse dyrt at købe, men som sagt er det så tæt på rigtig rugbrød som vi kan komme og derfor ofre vi gerne lidt ekstra, da vi spiser rigtig meget af det her!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, jeg husker også tydeligt, alt det rugbrød jeg SELV bagte i USA (...altså 'selv' som i 'tilsæt vand og bag' ;) ). Og det færdiglavede, som jeg købte ind i dyre domme. I forhold til det, er det meget lettere (og billigere) her. Vi burde lære resten af verden om alle fordelene ved rugbrød - specielt USA ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)