lørdag den 10. november 2012

Glædelig fugl


Når man nu ikke skal have and denne højhellige Mortens aften, må man sørge for fjerkræ på en anden måde (host). Jeg sagde i hvert fald 'JA!', da jeg i Primark fandt dette pragtstykke af en kjole til kun 9€ - SÅ sød ^-^*Pip* ^-^
Der røg også lidt andet med hjem - hvis du vil se, hvilket galaxyprint til 5€ jeg ikke kunne modstå, så klik ind på bloggens Facebookside.

10 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, jeg er vild med det feminine snit :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :) Det er mit yndlingssnit til kjoler, jeg har endda lavet et indlæg om det til i morgen ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak! Den kunne jeg altså ikke lade hænge ^-^

   Slet
 3. Den er bare så fin! Den bære du rigtig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød :) Jeg prøvede at bilde mig selv ind, at jeg ikke havde brug for den, men ja, det har jeg altså ;)

   Slet
 4. Årh altså den er sgu også fin (og bedre end mad-and, sagde wannabe-vegetaren her;-)). Er netop stødt på din blog via Miriams shoe-in-shoe... Og hold nu, hvor er du fantastisk. Vi ses helt sikkert igen;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja sådan kan man også se på det ;) Jeg havde nu ikke haft noget imod at spise and i denne ;) (selvom jeg nu også er en slags wannabe-vegetar, vi spiser faktisk ikke andet kød en fjerkræ af og til hernede. De putter simpelthen alt muligt underligt i deres kød O.o )
   Og mange tak, hvor er du sød! :)

   Slet
 5. Cute! Og kvaliteten ser altså helt i orden ud sammenholdt med prisen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah ^-^ Det er den nemlig. Jeg synes generelt at Primark kvaliteten er god nok (selvfølgelig holder det ikke evigt, eller hvad ved jeg, jeg har endnu ikke slidt noget op derfra endnu), f.eks. købte jeg 2 par jeans i starten af 2011, som jeg har brugt meget flittigt, og de viser ingen tegn på slid. Det er vel mest et spørgsmål om at gå uden om de allerbilligste/'tarvelige' ting, og så passe godt på det, man køber.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)