onsdag den 14. november 2012

Strejke


Dagen i dag er dedikeret til generalstrejke her i Barcelona og mange andre steder. Skolen er lukket og vi holder os indenfor. Det virker roligt nok her i Barceloneta, hvor vi bor (bortset fra den konstante lyd af helikoptere), men inde ved Plaça Catalunya skulle det være rimelig vildt. Jeg er spændt på at se, hvordan det ser ud i morgen.

Det værste (...for os, altså) er dog, at vores router er hoppet med på strejkevognen -_- HELE dagen har den kørt on-off-on-off-off-off-on, og uf, det er frustrerende! (...og nej, det har ikke noget at gøre med, hvordan den står. Vi burde dog nok få købt os en forlængerledning, så den ikke behøver stå på hovedet på sofaen. Hæ.) Lad os håbe, det bliver bedre i morgen! (Be' om, ikke? O.o ) 

Og lige en anden ting. Jeg kunne godt tænke mig mit eget domæne til bloggen, altså 6400Happimess.dk. Nogen, der kan fortælle mig, hvor det gøres bedst og billigst? :) Det skal være med .dk, og jeg har tænkt mig at blive ved med at blogge fra Blogger.

10 kommentarer:

 1. Ift. domæne, så er mit bedste bud one.com :) Dengang jeg bloggede var de dem jeg brugte og deres service var fantastisk og priserne er billige.

  SvarSlet
 2. Jeg bruger one og er glad for det :) det koster vist 350 for oprettelse + det første år og 200 pr. år efterfølgende, og det virker også i samspil med blogger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg ind at kigge på så - når jeg engang lige får taget mig sammen, hæ. Tak for input :)

   Slet
 3. Hvorfor dk? Jeg har bare gjort det via blogger selv til omkring 50 kr om året men det bliver Rikkesander.com :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jamen jeg kan bare godt lide den forbindelse til Danmark det giver. Jeg føler mig nok mest knyttet til .dk i forhold til .com.
   ...men med det sagt, så har jeg også været inde og lure på det der ;) Det er jo MEGA billigt. Og sikkert også mega nemt? Overvejer stadig, hvor meget det der .dk betyder for mig. Dilemma, dilemma.

   Slet
 4. Ahh ja det kan jeg godt forstå. Jeg faldt for den super billige pris haha :)!

  SvarSlet
 5. Jeg ved i hvert fald at Blogger selv kan tilbyde dit eget domæne til billige penge! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er også det, Rikke siger, men problemet er, at det kun er .com :) Overvejer dog at nuppe det alligevel, da det simpelthen er så billigt (og jeg har en masse andre ting, jeg gerne vil bruge mine få penge på ;) ).

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)