torsdag den 16. januar 2014

At købe undertøj på budget

Jeg har en rimelig skæv bh-størrelse, og kombineret med et anstrengt forhold til at bruge penge på undertøj, er det ikke en specielt heldig situation. Men NU har jeg knækket koden, det er jo slet ikke så svært - jeg præsenterer hermed min helt fantastiske guide! Så tag en dyb indånding. Det skal nok gå. Det er snart overstået:

1) Lav en hurtig screening - sorter det fra, der har hæslige (synlige) mønstre, gyselige stropper og underlige former.
2) Der burde stadig være lidt tilbage at vælge imellem - de går videre i processen alt afhængig af den fastsatte smertegrænse. Hvis den som min er omkring 200 kr., er det nu på tide at vente på det dér udsalg og andre favorable tilbud.
3) Er 90% af dine gamle bh'er mere slatne end overkogt spaghetti? Bare ærgerligt, det er ikke udsalg endnu jo! (Her var jeg for et halvt års tid siden. Erkendelsen har dog heldigvis ikke fulgt med, og er først kommet for nyligt. Ahæm)
4) Er det udsalg nu? Nu? NUUUUU? NU! SÅ ER DET NU!
5) Du er nu nået til det punkt, hvor du kombinerer 1 og 2, og herefter slæber alt, du måske kan passe med i prøverummet og beder til, at 70'erne er små. Og bare rolig, der kommer ikke til at være mere end en 2-4 stykker tilbage at tage med...
6) Køb alt, der sidder pænt. Alt! Uvelkomne blonder og rynker er irrelevante, køb skidtet og glæd dig over alle de penge, du sparer.
7) Mission accomplished. Nyd, at der er lang tid til, at du igen skal smide penge efter sådan en træls nødvendighedsvare.

Hallååå, tænk at jeg nogensinde har syntes, at det skulle være svært, hvad?! Det kunne jo ikke være lettere - ikke alle de der dilemmaer med, hvad der egentlig er pænest, men i stedet en kort process, der guider én igennem alle punkter. Smart!Og resultat af dagens jagt? Tre butikker, ti bh'er til afprøvning, to køb, fem bh'er og syvhundredeoghalvtreds kroner (...lidt av, men okay gennemsnitspris.). En ret pæn fangst.

2 kommentarer:

 1. Definitely believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the
  net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries
  that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole
  thing without having side-effects , people could take a signal.

  Will probably be back to get more. Thanks

  Also visit my page: boom Beach Diamonds hack

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)