fredag den 10. januar 2014

Pinkt nødvendighedskøb


Nå'men, er det noget med, et sådan et par forpligter? Ej, jeg glæder mig til at komme i form igen  (...7, 9, 13) og udfordre mig selv lidt. Hvad der ikke glæder mig så meget, var prisen på de her basser: Efter at have sparet 640 kr., måtte jeg stadig slippe 860 kr. (her). Det er jo også en slags penge - tænk bare på, hvor mange kjoler fra Asos, man kunne købe for den sum! Meeen forhåbentlig bliver vi rætti' gode venner, og jeg er sikker på, at de bliver alle pengene værd, når jeg snart spurter Sønderborg rundt igen. Og hey, så er der glimmer på - det er nok også det eneste positive at sige om deres udseende, ha (selvom, tro det eller ej, en af de andre farvevarianter var endnu grimmere. Gisp). Nogen af de nyere varianter er en del pænere, men det gad jeg alligevel ikke smide penge efter (I ved, med tanke på de der kjoler og andet indhold i livet).
Modellen hedder Asics Gel Nimbus 15, og er toppen af poppen inden for neutral pronation. De er så støddæmpende, at de næsten løber af sig selv. Men også kun næsten...

8 kommentarer:

 1. Det er sjovt sådan noget med løbesko. Jeg føler altså at de pæne er bedre at løbe i :-D Er de her virkelig bedre end alle de pæne Nike-sko der findes bare fordi man kan sige sådan et ord som neutral pronation om dem? Haha. Ps. Jeg har dårlig samvittighed nu....... Men altså, min undskyldning er at der er hul i mine (elskede pæne Nike) løbesko, og jeg er for nærig til at købe nogle herhjemme, når turen måske går til USA til sommer :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj, det er altså ret heldigt for dig! ;) Jeg tænker lidt, at den der løbeskade, der ikke helt er væk endnu, har brug for at blive strøget med hårene, så den fik de her sko. Krævende ting! :p Men ingen grund til dårlig samvittighed over for mig, jeg ved heller ikke, hvornår jeg rent faktisk får luftet dem på andet end en prøve-gåtur, ha. Jeg håber, at du får fat i et (eller flere ;) ) par pæne, pæne løbesko - engang ;)

   Slet
 2. Åh, jeg har også lige måtte ud og investere! Klassiske januarforsæt, I guess. Men alting bliver nu bedre i pink!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ér altså lidt træls, men på den anden side også ret rart! Jeg håber, dine er alle pengene værd, og også har har lidt pinkt på sig ;)

   Slet
 3. Hvor er de bare lækre, giv mig dem gerne! :P. elsker farven!

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så har jeg jo ikke noget at løbe i! ;) Hvis man kan lide pink, er de nok også ret fine - min yndlingsfarve på dem er dog glimmeret ;)

   Slet
 4. Mine adidas kører på 5. år nu - ved ikke om det er et tegn på, at de bliver brugt for lidt, eller bare holder virkelig godt! Men de kom i hvert fald ud i dag - nåede det lige inden snevejret ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at det er på grund af en fuldstændig enestående kvalitet! ;) Og skønt - mine ligger pt. på bunden af en flyttekasse, og venter på, at jeg måske lige får taget mig sammen til at få lidt grønt lys fra lægen. Ja, og på at blive pakket ud også ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)