mandag den 6. januar 2014

En kjole sparet er en kjole tjent


Kender I det, når man bestiller og betaler for én kjole, men i stedet modtager 10? Nej? Det gør jeg - Asos har muligvis ikke helt styr på deres lagerstyring, ha. Men nu er jeg jo typen, der har sådan en samvittighed, så for at gøre en lang historie kort, sendte jeg de overskydende kjoler retur, og endte med alligevel at få penge tilbage for den ene kjole, jeg jo havde beholdt - men det klager jeg alligevel ikke over, for det ville være synd at blive ved med at belaste deres kundeservice, ikke? ;) Det eneste rigtige nu må så være at føre pengene tilbage til Asos. Det helt store spørgsmål er dog på hvad:

Dilemma, dilemma! Den langærmede til 14£ eller den lilla til 16£? Suk, jeg synes virkelig, at de begge er alt, alt for pæne, og er sikker på, at de hver især kunne gøre mit liv SÅ meget bedre. Men i princippet mangler jeg nok ikke, og samtidig er jeg i gang med at spare op til lidt rejsen. Hmm. Livet er fyldt med svære valg...

16 kommentarer:

 1. Den langærmede!

  Ja, det ville være smart at gemme pengene til noget andet, men de er jo allerede blevet brugt på asos én gang - send dem til deres retmæssige hjem én gang til; den her gang, kan det være de bliver der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også pæææn og vinteregnet!

   Og det er lige præcis den tankegang, jeg godt kan lide - så kommer der også lidt orden i universet igen ;)

   Slet
 2. Hold da op, de har virkelig ikke styr på noget :D men det er da en flot kjole, virkelig flot. Jeg ville dog gemme pengene, måske der kommer noget bedre? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der manglede også et kort, jeg også havde bestilt :p Ha ha, der kommer altid noget bedre/noget nyt - og jeg vil have det hele! ;) Ej, nu må vi lige se :p

   Slet
 3. Held i "uheld" (hvis man da kan kalde det uheld, hmm…). Super fine kjoler, især den lilla!!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis, og jeg fik endda lov til at beholde min gode samvittighed samtidig ;) Og jaaa, det er de! Det er lige før, jeg bør købe begge - især den lilla ;)

   Slet
 4. Haha! Hvor er det dumt :-D (og hvorfor sker sådan noget aldrig for mig?!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget - men godt for mig ;)
   Jamen, bestiller du nok fra Asos?! Det er nok sådan en særbehandling for stamkunder ;D

   Slet
 5. Hold op - hvor du er heldig :D Hvis det var mig, så vil jeg nok vælge kjolen med langærmede ellers sparer jeg pengene til nogle fornuftigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ret meget ;) Og tak for input - min fornuftige side vil også gerne spare dem op, men det er ikke altid, jeg lytter til den :p

   Slet
 6. Nå ja, en kjole eller ti kjoler. Potato potato. Haha. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja lige præcis ;) Jeg håber virkelig, at det er en maskine, der har pakket (forkert), og ikke en eller anden inkompetent medarbejder, der ikke undrede sig over, at jeg købte 10 helt ens kjoler ;)

   Slet
 7. De er godt nok søde de kjoler! Det er et klart must have i min gardarobe.

  Kan de ikke købes i DK?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fundet en der minder lidt om dem du har vist: http://prisbox.dk/p/dress-blomstret-kjole-af-vaevet-mate-141-e6c3
   Den er også super sød, til nogenlunde samme pris.

   Slet
  2. De er virkelig fine - jeg er også kommet til at købe den lilla af dem ;) De kan dog, så vidt jeg ved, desværre ikke købes i Danmark.

   Ha ha, jeg har faktisk en kjole, der er i præcis samme mønster og snit som den (bortset fra ryggen), så ja, det må man sige ;)

   Slet
  3. Ja, de er nemlig super fine :)

   Haha, den kjole tror jeg vist lige jeg skal have fingrene i :) Der var i øvrigt en masse søde kjoler på prisbox.dk siden.

   Og jeg synes det er totalt god stil at du vælger at lægge dine sparede penge hos Asos :oD Jeg ville helt klart vælge den langærmede :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)