torsdag den 13. november 2014

A friend in London


Sidste fredag hastede jeg hjem efter arbejde, smed de sidste ting i min kabinekuffert og susede mod lufthavnen. Jeg skulle nemlig på weekendtur, skulle jeg! Der er ikke noget bedre end at have folk udstationeret i forskellige dele af verden, så jeg udnyttede dette til et smut ud af Barcelona (...altså, det er selvfølgelig ikke helt optimalt ikke at kunne se sine venner så tit, men lige den del af det behøver vi jo ikke dvæle ved...). Flyet var selvfølgelig (...det er jo Spanien, det her, ikke?) forsinket, men til gengæld vandt jeg i flylotteriet og fik tre sæder for mig selv. Tre sæder! Lige så snart vi var lettet, lagde jeg mig ivrigt ned og sov trygt hele vejen mod Gatwick.Lørdag kan man godt kalde en god dag. Vi drog mod Camden market og herefter Oxford Street. Uuuuh! Selvfølgelig bare for at kigge på juleudsmykningen, ikke? Host. Der var gjort en hel del ud af det, og det sneede endda! Heldigvis(?) kun af den kemiske slags - så koldt var det alligevel ikke i London, selvom det var en del koldere end her i Barcelona, host. Efter at have beundret julepynten kunne vi jo lige så godt udnytte lokationen, og jeg raidede en Primark godt og grundigt. Det hører sig ligesom til en London-tur, ikke? Det var jo den egentlige grund til, at jeg kom, ha.
Herudover fik vi også cruiset en del rundt i de røde dobbeltdækkerbusser, hvor turisttypen her selvfølgelig insisterede på at sidde allerforrest foroven. Så eksotisk!


Resten af aftenen blev brugt på at smage mig igennem forskellige cidere, inden vi slog os løs i Claphams natteliv (...det er ikke helt London, men pyt, altså). Det var sjaaaw, men gjorde også, at søndagen blev brugt i et lidt andet tempo, ha - fortsættelse følger!

(...og undskyld for overskriften - jeg har simpelthen så dårlig humor, hææææ!)

5 kommentarer:

 1. Jaaa, London-dagbøger rocks B-)
  I wanna go back.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Wuhuuuu! Og ja, også mig. Blev jo slet ikke færdig derovre(/oppe?). Mangler specielt Harry Potter-turen, er ret misundelig! :)

   Slet
 2. Jeg vil også ha' "a friend in London" :) Lots of hugs, Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan bestemt også anbefales! ;) Lige nu glæder jeg mig dog også til bare at komme hjem til Danmark - men det er jo også jul næsten lige om lidt, ikke?

   Slet
 3. London!!! <3 Primark!!! <3 Jul!!! <3 Drinks!!! <3
  Måske fornemmer du det, men det savner jeg sgu! ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)