lørdag den 29. november 2014

Siden sidst

Tak for de søde ord til sidste indlæg. Det hjælper at tænke på, at mis havde et godt liv så længe, det varede, og de gode stunder, vi har haft sammen. Og alle de søde, søde billeder. Mis blev begravet under pæretræet, hvor han tit var at finde.
Herudover fik jeg rimelig spontant bestilt en uges ferie til Danmark. Og så er min mor her i weekenden! Det har været arrangeret i lang tid, og da jeg havde nogle feriedage, der skulle brændes af og noget familie(/danskhed) jeg savnede, kunne det jo snildt kombineres med at jeg tog med til Danmark i overmorgen. Har vilde planer, både med hensyn til aktiviteter, og ting, der skal slæbes med hjem til Barcelona (jeg nævner i flæng; Somersby, Gajol, remo, tøøøøj).
Jeg har også modtaget fin, fin julepakke, med alt det bedste af det danske og adventsgaver. Spændende! Og så har jeg også bare travlt med det der virkelige liv resten af tiden. Arbejde, huslige pligter og socialliv, I ved. Hvor bliver dagene af?

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det som en god ide at tage til DK! Her er koldt, men virkelig julehyggeligt og rart :-D Selv synes jeg også dagene forsvinder. Dog ikke med så mange aktiviteter med mere i ingenting - der bliver i hvert fald ikke skrevet opgave, som jeg burde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Specielt fordi det også betyder en uges fri fra arbejde ;) Og det der med kulden, ikke, shhhh - vælger at fortrænge det indtil videre :p Og så må vi se, hvordan det går, når jeg i morgen må møde realiterne, ha.
   Ups, det kender jeg også lidt for godt. Held og lykke med opgaven!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)