tirsdag den 2. december 2014

Mod Danmark!

I går morges læssede jeg mig selv og min mor mod lufthavnen for endelig at drage mod Danmark. Wuhuuu! Og hallo, det kan godt være, at jeg med Swiss havde et lille pitstop i Zürich, men så fik jeg jo også mad (og chokolade!) to gange. Hæææ!

Og så undrer jeg mig igen og igen over det her - er det virkelig korrekt engelsk at sige 'wait your turn'? Pitstop i Zürich betød også flot, flot overflyvning af de schweiziske alper - så pænt!


Og hallåååå, så var jeg i Danmark! Jeg rejste ikke med samme fly som min mor, og mens jeg pænt stod og ventede på hende, blev jeg prikket på skulderen, og så stod verdens sødeste søster der pludselig. Jaaaaah!
Herefter fangede vi vores mor, og så tog vi ellers i Tivoli. Hurra for tidlig juleferie i Danmark!

(...men hallo, hvorfor er her så sindssygt koldt?! Det har jeg ikke bedt om - til gengæld vil jeg gerne bede om at få min vinterjakke og -støvler bragt til Lyngby. Er det for meget forlangt?)

12 kommentarer:

 1. Her er pænt koldt i Danmark i disse dage, men jeg synes nu egentlig det er meget rart at være udenfor, så længe det ikke blæser :)

  Uden at være sikker, så tror jeg at "wait your turn" er korrekt engelsk. Jeg forestiller mig dog mere, at det er noget en amerikaner vil sige end en englænder :0

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nok bare mere fan af varmere vejr, når jeg skal befinde mig udenfor i længere tid - men hvis jeg havde nok tøj på, ville det nok også hjælpe på det ;) Selvom jeg ellers har kørt lag-på-lag-på-lag-på-lag-stilen/indpakningen...

   Ok, tak ;)

   Slet
 2. Danmark er jo sygt koldt for tiden! Jeg har lige været i London hvor jeg den ene dag næsten kunne undvære jakken og overhovedet ikke fik brug for vanter og hue andet end da jeg besøgte et isslot i Hyde Park. Så lander man i København og brr - Er man ved at fryse røven af igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke?! Synes godt lige, vi kunne få skruet lidt op for varmen.

   Slet
 3. Hurray - håber du får en skøn hjemmeferie, julhygge og familie hører jo altså bare sammen :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg satser også på at få det bedste ud af det :D Og så går turen allerede til Danmark igen den 24., hep hep - der skal danskerjules i år! :D

   Slet
 4. Altså nu googlede jeg lige "Wait your turn", og der dukkede en Rihanna-sang op med netop de ord. Men det er jo slet ikke garanti for at det er korrekt engelsk ;) Hehe. Og velkommen hjem!

  SvarSlet
 5. Lidt guldkorn fra moster "sprogspasser" Heidi (og Gyldendal) - se pkt. 3 (med objekt):
  wait, vb.
  1. vente
  2. (om køretøj)
  - holde fx
  the car was waiting at the door
  3. (med objekt)
  - vente på fx
  one's chance
  - afvente
  se også wait one's turn:
  wait one's turn
  - vente på at det bliver ens tur

  Så blev det opklaret :)

  Velkommen til det kolde nord, brrrrrr....... Har du ikke lidt mildere vejr med til os?

  Hyg dig, og hils omkring dig - vi ses til jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for opklaringen! Så har de alligevel lidt styr på det, de spaniere ;) Det lyder bare så uuunderligt, synes jeg - men er åbenbart korrekt engelsk, tsk :p

   Og tak! Det milde vejr var der desværre ikke plads til i kufferten, selvom jeg nok skulle have prioriteret det O.o

   Tak, og det gør jeg - vi ses nemlig om ikke så længe!

   Slet
 6. Danmark er sygt kold i disse dage! Men vi da har trods alt ordentlig isolering ;)

  Ps. Det bedste ved at flyve med Swiss er jo netop deres chokolade! Mums!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét er rigtigt, i det mindste er her dejligt varmt indenfor! Men min nuværende lejlighed/værelse i Barcelona er faktisk okay at holde varm med min el-radiator/varmer. Men nu må vi se, hvordan det kommer til at gå i januar-februar - pt. er jeg dog ok optimistisk. 7-9-13, ikke? ;)

   Og jaaah, chokoladen! Haaaaps!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)