onsdag den 3. december 2014

Jul i Tivoli

Under misteltenen!

Det dér Tivoli er okay pænt og julehyggeligt her i December! (...og meeeeega koldt - men altså, det kan man jo ikke se på billederne, så lad mig bare prøve at glemme, at mine fødder begyndte at blive følelsesløse, ikke?). Og se da lige hvor fint min søster og jeg matcher, æhæææ - man kan kalde det dårlig eller god koordinering alt efter vinkel, ha.


 Flæskestegssandwich ♥♥♥

 Til mig?! 


 'Tag det billede! Hurtigt! Vi fryser!' ...men det var et pænt sted at posere. Så idyllisk.


Ej, men altså, det var så pænt, så pænt. Jeg er fan af jul og lys! Lidt fordele skal der jo være ved at have en søster, der bor i Lyngby.

8 kommentarer:

 1. Det er lidt skidt, når man efter 6 år i København, stadig ikke har besøgt Tivoli til jul =/ Jeg burde virkelig snart! Og med dine billeder fristede det kun endnu mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk min tredje gang i jule-Tivoli, bare lige for at gnide salt i såret ;) Men ja, I burde! ;) Husk bare rigeligt med tøj, tøj og atter tøj!

   Slet
 2. Jeg skal for første gang i årevis i Tivoli her til jul. Det er ellers ikke rigtig noget jeg har gjort mig det store i, men min veninde har fået sølvkort og kan tage mig med ind, og så er det jo helt ok med sådan en hyggeaften. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, dét var smart! :D Perfekt sted til en hyggeaften!

   Slet
 3. Tivoli er super hyggelig her op til jul :) Har været inde og gå en enkel tur i år, og har allerede en tur eller to til planlagt pga. nye aftaler. Koldt, men hygeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen så fint og hyggeligt! :) Og hvor lyder det dejligt :) Med nok tøj på i hvert fald ;)

   Slet
 4. Alle har været i Tivoli, pånær mig. Jeg må bare derind inden jeg rejser, for nøj hvor ser det altså hyggeligt ud :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare om at komme afsted, det er sååå hyggeligt :D

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)