fredag den 19. december 2014

En til dig og en til migPå grund af min udlandsresidens er de fleste af årets julegaveindkøb blevet foretaget af min lillesøster (tak, du! ♥), men det var lidt som om, at jeg alligevel ikke kunne bede hende om at købe sin egen gave. Tsk. Så i går aftes (rettidig omhu, jeps!) forvildede jeg mig ud i gavehelvedet - eller, sådan en torsdag aften i december var faktisk slet ikke så gal, ganske uventet.

Missionen lykkedes (...altså sådan nogenlunde. Alle de to, der havde givet mig en nogenlune ønskeliste, fik jeg hevet noget med hjem til), og så ser man pludselig sig selv stå der i Primark med en slatten rygrad, der tænker DEN SKAL JEG DA HA'! til alt for meget, men specielt en taske. Og nu er det jo jul, ikke? Så for den nette sum af 11€(!) blev ovenstående vidunder mit. Fra mig til mig. Tak, mig. Det var pænt af mig.

7 kommentarer:

 1. Sååå fiiin...... Og du stod helt sikkert lige og manglede en taske, det er jeg sikker på :) Ses den 27., knus fra Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah! Og det gjorde jeg da helt sikkert ;) Vi ses snart!

   Slet
 2. Jeg bliver så gul og grøn af misundelse hver gang du poster pæne ting fra Primark, for dem kan jeg jo ikke selv få fat i her i Danmark! Dog skal jeg til London om en måned, så kryds lige fingre for at din fine taske er dér til den tid, tak ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ér altså også bare godt at bo i nærheden af en Primark ;) Og wuhuu, god tur! Jeg gad også godt til de londonske Primarks, de er i en HELT anden liga end de lilleput-butikker vi har i Barcelona :P

   Slet
 3. Svar
  1. Jaaah :D Primark har altså styr på det med taskerne ;)

   Slet
 4. Jaaah! Det var et godt køb! :)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)