tirsdag den 9. december 2014

Årets ønsker fra udlandsdanskeren

Det der december går godt nok hurtigt - er det virkelig allerede den 9. december?! Jeg er først kommet i gang med kalenderlyset i går (til gengæld ser det noget så hyggeligt ud), det er utroligt som sådan en Danmarks-turné kan forpurre nedbrændingen af årets julede stearin. For slet ikke at tale om min ønskeliste - men nu er den endelig blevet bikset sammen, og jeg er klar til at blive begavet den 24.!

Det har været lidt svært, det dér med ønsker, for hvad har man egentlig brug for, når man ikke har et hjem-hjem (...altså et sted, der er værd at pynte på. Har allerede fyldt alle vandrette flader med nips og mikrobølgeovn, og køkkenting er lidt et uendeligt projekt, jeg ikke gider gå i gang med), ikke mangler tøj overhovedet, ser alt det, man gerne vil have her i Spanien, og sådan generelt skal tage det med i overvejelserne, at det skal slæbes med tilbage til Barcelona (selv!) i en kuffert. Lidt af en udfordring... MEN jeg fandt jo selvfølgelig lidt ønsker alligevel ;) :


1. Mintgrøn fluffyness 129,- H&M - 2. Saybia-billet 300 kr. - 3. Blomstret lommelærke £10 Asos - 4. Rævenet £10 Asos - 5. The Blood Of Olympus Amazon/Ebay - 6.+7. Mumi-jule-skål og -krus - 8. Somersby cider i viste varianter/en ramme - 9.+10. Kimono- og shorts-sæt 450,- og 225,- Bon'a Parte - 11. Original Blå Gajol 30% - 12. Øreringe 100,- Pieces - 13. Pengøøøøøh -14. MLTR-billet 345,-

Barcelonas alkoholudvalg lader en del tilbage at ønske efter mine sarte teenagepræferencer, så jeg kunne godt tænke mig at finde lidt procenter under træet - ligesom de 10 L (ja...) jeg slæbte hjem i søndags. Hæææ. I denne sammenhæng er en (pæn!) lommelærke også noget nær en nødvendighed, ikke? Hilsen spritte-Stine.

Stine 5 år har også slået sig løs og kan ikke leve uden årets juleudgaver af Mumi-servicet - gi' mig! Og så fik jeg lavet collagen inden jeg åbnede søndagens adventsgave (tak mor og far! ❤), hvor jeg fandt nettet med den søde ræv på. Ih altså! Det er jo lavet til mig ❤

Jeg har også udset mig nogle koncertoplevelser, jeg gerne vil til i det nye år - Saybia-koncerten i Sønderborg den 29. august er et absolut must, og så har det der logistik bare at gå op i en højere enhed til den tid, hæ. Og MLTR er også nogle af mine favoritter, som jeg vistnok kan nå i forbindelse med min og min søsters fødselsdage i april-maj. Lad os lige krydse fingre for det hele, hvad?

Og så gad jeg godt svøbe min hals i en gang mintgrøn lykke, iklæde mine ører lidt pænt guldfarvet, modtage lidt penge (januaaaar-udsalg! Oplevelser! Materiel lykke!), læse i den nyeste bog om Olympens Helte og iklæde mig pænt sæt.

Herudover har jeg også smidt noget så ophidsende som en håndcreme fra A-derma, Aco læbepomade, Depend Gellack-lakke og rens af en jakke på listen - men det glemte jeg selvfølgelig at få med.

Er det snart jul, hvad?

4 kommentarer:

 1. Ej, de shorts der ser jo alt for rare ud - ville aldrig komme i andet, hvis jeg først tog dem på :o

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel?! Så er spørgsmålet, om det er en god eller dårlig ting ;)

   Slet
 2. Jeg er enig, December flyver afsted. Jeg kan også følge dig i, at man ikke ved hvad man skal ønske sig når man bor et sted der ikke er værd at pynte, for sådan har jeg det også :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu er det allerede den 14 :O Helt surealistisk at der heller ikke er meget længere end en uge til, at jeg skal hjem - burde måske også lige få købt lidt gaver, hæææ.
   Og det er noget træls noget, er det! Men du har i det mindste fundet plads til det pæne bord fra Søstrene Grene ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)