søndag den 2. november 2014

Halloweeeeeen 2014
Hep hep heeeep, så var der ellers halloween-fest og udklædning for alle pengene! Jeg var som sagt gået efter den nemme løsning, mens andre havde gjort en del mere ud af det. Men hallo, det var sjaaaw! Problemet med sådan nogen fredagsfester er bare mit energiniveau: Efter en hel arbejdsuge holder jeg ikke særligt længe, og specielt ikke med skiftet til vintertid. Mit indre ur kan ikke finde ud af, at vi skal sove en time længere om morgenen, så jeg var trææææt henad aftenen og måtte give op ved halv 3-tiden - jeg nåede slet ikke at komme med videre i byen, æææv. Men pyt, jeg var glad, da jeg nåede hjem til min seng, ha.

Aftenens kostume stod som sagt på kat, en cute en af slagsen, var hvad folk sagde, ha. Glimmer, ører, knurhår, mus og kattedetaljer, og så var jeg godt kørende! Jeg fik selvfølgelig ikke taget nogle ordentligt billeder, med spejlet i elevatoren var nogenlunde egnet til formålet, hææ.

4 kommentarer:

 1. http://overtherainbow-julie.blogspot.dk/

  Hey har du lyst til at føles. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie,
   Tak for din henvendelse. Selv følger jeg de blogs, jeg finder interessante, og det synes jeg egentlig også, du skulle gøre.
   Med venlig hilsen Stine.

   Slet
 2. Hihi ser ud til du havde en god aften :D HAPPY HALLOWEEN ... lidt forsinket!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg i hvert fald! :D Taaak! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)