søndag den 10. maj 2015

Nu som 25-årigI tirsdags havde jeg fødselsdag! Det var en liiidt trist dag at være så langt væk fra familien på, men de havde sørget for at sende masser af dansk stemning, og en smule gaver ;) Min søster have taget Stine-halskæde på, Tommy (...Seebach, ikke. Høhø) sang for mig om morgenen, jeg havde bagt kanelsnegle til arbejdet og selv Storm ønskede mig tillykke. Den eneste kanel, jeg fik, var i spiselig form, og det er jeg egentlig ret godt tilfreds med, ha. Jeg ved dog ikke helt, om det er nu, jeg skal til at være voksen og moden?

Der skete ikke det helt store på selve dagen, men så i fredags var der FÆST:Jeg havde inviteret et udvalg af Facebook- og Booking-venner over til fest og farver og lidt mad. Det var en rætti' hyggelig aften, lige den slags fest, jeg godt kan lide. Er muligvis blevet lidt for gammel til at skulle ende hver fest med en bytur, så da da sidste gæster gik ved halv 2-tiden og jeg en halv time senere kunne krybe i seng, var jeg ret godt tilfreds. Man går også først i byen ved 2-tiden på de her kanter, og det hænger altså ikke helt godt sammen med at have været oppe siden klokken 5.40, hæ.

Jeg havde været ret meget i krise over, hvor mange, der kunne være i min stue, så jeg havde holdt deltagerantallet på 13 og egentlig været lidt nervøs for, om det var for mange - det viste sig så, at bare på altanen kunne der snildt stå 7+ personer! Men så ved jeg det til en anden gang, ikke?

De danske flag tiltræk sig også en del opmærksomhed, hæ. Jeg ved godt, at man ikke bruger flaget på samme måde som os danskere de fleste andre steder, men som dansker er det jo nærmest uhørt at holde fødselsdag uden at presse så mange rød-hvide flag ind som muligt. Så det gjorde jeg selvfølgelig og forklarede ivrigt, hvor glade vi er for flag i Danmark.

Nå. Men det var 25 år, ikke - skal vi ikke aftale, at det bliver en god alder? Jo!

4 kommentarer:

 1. Hihi, håber du havde en god fødselsdag søde <3

  SvarSlet
 2. Tillykke Steine - det hele ser skønt ud!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak! :D Det var det bestemt også! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)