fredag den 15. maj 2015

Står lige og mangler!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Der er mange gode(?) undskyldninger for, hvorfor jeg burde fyre op for dankortet og give lidt ting fra Asos et nyt og rart hjem. For eksempel, at jeg sparer uanede summer på mad og frugt, efter at det bliver serveret graaatis på det nye arbejde. At weekendarbejde betyder, at man ikke bruger penge i byen de weekender, hæ. OG tjener 18,64€ ekstra om søndagen. At det egentlig er lidt synd for mig, at jeg skal arbejde i weekenden. Fordi vejret er godt. Og fordi jeg bare står og MANGLER, ikke?

Skoene til venstre og badedragten flyttede hjem til mig for et par uger siden, hææ. Og de øverste sko er jeg ret sikker på, bliver det næste, der skal her hjem og bo. Det er næsten for varmt til sandaler her sydpå, men af og til vil man jo gerne være lidt fiiin uden fødder, der langsomt lider druknedøden i et par lukkede ballerinaer. Og så er de her da perfekte, hvad? Jooo! I den lyseblå udgave er de også alt for bedårende. Be' om det hele, hvad?

De to par øreringe ved jeg heller ikke helt, om jeg kan leve uden. Har sjældent set noget så fint, men eftersom jeg i tidernes morgen fik skudt mine huller i ørerne skævt i (bah!), ved jeg ikke helt, hvor elegant det vil se ud på min venstre øreflip - men hey, der er kun en måde, at finde ud af det på, ikke? Giiii' mig!

Pailletkjolen er også noget af det fineste set længe, men at smide 60£ efter en kjole, man ikke rigtig ved, hvornår man nogensinde skal få brugt, er måske heller ikke vildt fornuftigt. Suk. Pom pom-loafersne SKRIGER mit navn, og jeg ved egentligt ikke, om jeg kan være fornuftig nok til ikke også at tilføje dem til min samling, hæææ! Hele min samling af ting her i Spanien er alligevel så uoverskuelig, at det for længst er for sent at gøre sig håb om at få det transporteret let til Danmark/videre i verden, når eventyret her er slut. Vildt god undskyldning for bare at shoppe videre!

Nå. Men så er der jo egentlig ikke andet at gøre, end at få klikket 'køb', hvad? Hvem har en rabatkode?! :D

2 kommentarer:

  1. Åh ja, den pailletkjole har jeg også kastet lange blikke efter! Men jeg må vist indse, at sandsynligheden for at jeg får en anledning, hvor jeg kan tage den på nok ikke lige er rundt om hjørnet (og tror egentlig heller ikke jeg vil føle mig helt tilpas med så dyb en udskæring...). Det må vente til jeg engang bliver rig og kan kaste om mig med penge, haha!

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja, det er hårdt at være fattig/ikke rig, ha! Det er nok egentlig også mest udskæringen, der holder mig tilbage - altså, ikke at jeg ellers bare ville smide pengene efter den, men der ville være mindre til at holde mig tilbage. Ved derfor ikke helt, om det er en god eller dårlig ting, ha ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)